TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

KPSS A
    dhmi̇ devlet hava meydanları i̇şletmesi
    83
    356
    45847
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • T
      teftiszade Son düzenleyen:

yine torpil kazandı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • P
        piko Son düzenleyen:

Ben buraya girmedim ama kuruma helal olsun. 1 ay içinde sınavı yaptı, mülakatı yaptı, hepsini açıkladı. Spk nın yazılıyı açıklamasını 2 aydır bekliyoruz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
        • A
          Aslan Reyiz Son düzenleyen:

1.alınmış 2 ve 3 elenmiş..

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • karagergedan
            karagergedan Son düzenleyen:

Kazanan iki kişiyi birebir tanıyorum.
            Ömer Akıncı 2019 yılı Kpssde ilk yılında 98 puan alan bir arkadaş sınavlar vasıtasıyla tanışmıştım.Referans torpil kovalamayan her anlamda gönlü,bilgisi zengin bir arkadaş.
            Meryem Uyar ise 2018 yılında Bakırköy Beyazkalem dersanesinde deyim yerindeyse beraber bot bağladığım bir arkadaşım.İlk yılında 90,2 puan almayı başarabilen, mükemmel bir karaktere sahip biri.
            0 referans ile kendisine,bilgisine,geçmişine en önemlisi yaradanına güvenerek mülakata gitti.
            Bu iki arkadaşın başarısının üzerine gölge düşürecek en ufak bir ithamı haketmediklerine kefil olabilirim.
            Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
            DHMİ Müfettiş Yardımcılığı büyük iş 👏

Hızlı gecelerde lakabımız k a r a g e r g e d a n 🔥

E M A B 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
            • J
              jook Son düzenleyen:

Yedek gelmis bana. Hayirlisi.

• E
                errayn @karagergedan Son düzenleyen:

@karagergedan bende sınav 3. Arkadaşı tanıyorum ilk yılında 97 puan alan inanılmaz bilgili biri ki sınavdada 83 almış ama yedekte dahi kalamamış hayırlısı olsun torpilde varsada elbet çıkar hocam

karagergedan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                • M
                  merasim34 @karagergedan Son düzenleyen:

@karagergedan sende Sinan Engin gibi herkese tanırım pırıl pırıl çocuktur diyosun.😂😂

Kürşad’ın Gür Sesiyle
                  İndik Tanrı Dağından

karagergedan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • karagergedan
                    karagergedan @merasim34 Son düzenleyen:

@merasim34 Seni tanısam sana da derdim eminim dostum 🙂

• karagergedan
                      karagergedan @errayn Son düzenleyen:

@errayn Potansiyeli yüksek bir arkadaştır eminim o da umarım daha iyi konumlara ulaşır diyelim.

• M
                        muamma Son düzenleyen:

Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum Allah utandırmasın inşallah. Kazanan arkadaşlardan ricam başka kurumlara yapmış oldukları başvurulardan feragat etmeleridir böylelikle sizlerle aynı süreci paylaşan arkadaşların da önü açılmış olacaktır 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                        • J
                          jeanpaulsartre Son düzenleyen:

Öncelikle kurumu tebrik ediyorum.2 ayda bütün süreci tamamladılar. Kimseyi töhmet altında bırakmayın arkadaşlar kanıtınız olmadan torpil vs. Kazandı diye kazananları tebrik ediyorum diğer kurumlar da dhmi örnek almalı ayrıca eğer forumdaysa bu kazanan arkaşlar herhalde daha iyi bi meslek bulamazlar sınavlarda bulunmazlar umarım en azından başka insanlara da şans gelir.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • S
                            Statik @jeanpaulsartre Son düzenleyen: Statik

Kazanları tebrik ediyorum. Umarım kazanan arkadaşlar diğer kurumlara başvurmazlar bize de şans doğar.

• A
                              Aykutluk @karagergedan Son düzenleyen:

@karagergedan öncelikle arkadaşlarımızı sizin vasıtanız ile buradan tebrik ediyorum. Kendileri de bu iletimi görüyor ise istirhamım mülakat esnasında muhatap oldukları durum ve sorulara dair olacaktır. Bekliyorum

• A
                                Aykutluk Son düzenleyen:

Sağlık Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı listesinde yer alan iki kardeşimizin de feragatlerini zorlu sürece devam eden kardeşleri olarak talep ediyoruz

• B
                                  bucalı @karagergedan Son düzenleyen:

@karagergedan hocam tanıdığınız bu iki arkadaş SGK’yı da kazanmış mıydı?

karagergedan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    KeynesianTrap Son düzenleyen:

Mülakat aşamasına kadar gelip de kaybetmek üzücü oldu benim için ama bu süreçte mülakatta elenmek şaşırtıcı bir şey değil.

DHMİ sınavı 90 civarı bir puanla kapattı ve bana göre sınava giren herkes müfettiş yardımcısı olmayı hak etmiştir. Yazılı sınavı geçen arkadaşların puanları birbirine yakındı (1.olan arkadaş hariç, o zaten mülakatta da 1.oldu) . Mülakattaki herkes müfettiş yardımcısı olabilecek kapasiteye sahip insanlardı zaten. Kazanan arkadaşlara torpil vb demek bu zamana kadarki emeklerini hiçe saymaktır.

Ben kazanan arkadaşları tebrik ediyorum başarılarla dolu bir kariyer diliyorum. Başka sınavlarda süreçleri devam eden arkadaşlarının da ne sıkıntı çektiğini bildikleri için feragat işini zamanında yapacaklarını düşünüyorum.

Son olarak kurumu da tebrik etmek gerekir. Şu süreçte en kötü şey belirsizlik, kurum en kısa sürede sonuçları açıkladı bu belirsizliği kaldırdı.

liquidity traps don’t exist in the real world

• Willsmithh
                                      Willsmithh Son düzenleyen:

Ömer akıncı kardeşim ulaştırma sınavına girme lütfen 🙂 her sınav listesinde aynı kisiler barı hepsini siz kazanmayın bizde sıra gelsin yoksasadece sınava girmiş oluyoruz 🙂

R karagergedan 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • R
                                        rassal Yasaklı @Willsmithh Son düzenleyen:

@Willsmithh şimdi adamların ağzı kulaklarındadır

Willsmithh 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Willsmithh
                                          Willsmithh @rassal Son düzenleyen:

@rassal valla hocam inşallah öyledir ozellile belli kişiler birlikte giriyoruz sınavlara girmekte sorun yok da inşallah hepsini aynı kişiler kazanmaz 🙂

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Z
                                            zenginmemur @Willsmithh Son düzenleyen: zenginmemur

@Willsmithh hocam merak etmeyin zaten sınav kalmadi artik.Bundan sonra sıra hazine ve maliye bakanlığında.Yıl sonu hareketlligi her yıl olur böyle şubat marttan sonra ilanlaz azalir.Bu yıl iyi bir yıldı.Hazine ve maliye bakanligıda az sayıda ilana cikacaginiz sanmiyorum.Mhuy guy dguy vmy hatta hazine ve maliye mufettisligi

Willsmithh 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 17 / 18
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti