BOTAŞ Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@gpale ankara p3 için iki ayrı ilan var hocam, 4 kişilik ve 1 kişilik. Hangisini kastediyorsunuz bilmiyorum ama bir tahmin yapmak genel manada kolay olmayabilir.
-
@fincher 4 kisilik hocam
-
@gpale her şekilde denersiniz hocam eğer aklınızda başka bir il yoksa, kısmetse olur. belki tecrübeli, yüksek öngörü sahibi bir arkadaş varsa ihtimaller yüzdesi de verebilir bol şans.
-
Arkadaşlar dün başvurumu işkur da yaptım oradaki memurlar geçen yıl ki alımda taban puanın 89-90 gibi kapattığını söyledi benim puanım 81 kesin gelmezmi acaba, nette araştırdım ama geçen yılın taban puanlarını bulamadım bilen biri varmı kaçla kapattı
-
@mrym yds B isteyen düşebilir belki ama diğerleriyse sanmıyorum
-
@mrym hocam şimdi baktim ama kesin taban puanlari bulamadim. Ancak dikkatimi çeken geçe yıl bölüm bazli ve alan puanlariyla ilana cikilmiş..p28, p19 vs. Sadece 1 kişilik kontenjan için p3 istenmiş.. Alan puani isteyince haliyle yüksek kapatmiş. Bu yil ise p3 ağırlıklı ama mühendisler de basvurabiliyor. Dolayisiyla geçen seneyle karsilastirmak zor oluyor.
-
@ank3435 anladım, çok teşekkürler
-
@detrimental ben ihracatçı birlikleri uzman yardımcılığı ile paralel olur botaşın da taban puanı diye düşünüyorum hem yds hem P3 istemesi açısından, umarım düşük kapatır isteyen herkez girer mülakata
-
@mrym o kaça düşmüştü hocam 20 kişi mi çağırmışlardı
-
@ank3435 en son güneydoğu Anadolu ihracatçı birliği mülakatındaydım taban puan 80 yada 81 Di, ortaanadolu ihracatçı birliği taban puanı 85 olması lazım 10 kişi alıyordu 40 kişi mülakata çağrılmıştı
-
arkadaşlar son başvuru tarihini bugün diye hatırlıyorum ama şimdi ocak görünüyor.Değişmiş olabilir mi?
-
@tahsin989 son gün resmi tatile denk geldiği için ilk iş günü mesai bitimine kadar uzuyor.
-
Ydsyi nasil yuklediniz? Sistem bulamadi benimkini
-
@mrym bu puanlardan bir tık daha düşük kapatabilir. İhracatçı birlikleri farklı zamanlarda ilana çıkmıştı ve değerlendirmeler devam ederken başka birliğe başvuru yapılamıyordu. Botaş ilanında ise aynı anda farklı kadrolar var. Bu nedenle biraz daha düşeceğini düşünüyorum. (İhracatçı birliklerine atanan arkadaşlar da başvurmaz bu da etkili olur.)
-
@başarısız umarım birliklere atananlar başvurmaz çünkü son güneydoğu birlik mülakatında yarı yarıya gelmeyen vardı onların yüzünden taban puan yüksek kapatmıştı
-
@mrym orta anadoluya sadece bir kişi gelmemişti mülakata ve kazananların hepsi işe başladı.
-
@başarısız hayırlısı artık bakalım nolcak taban puanlar
-
@mrym ihracatcilar 70 yds istediler burada 80 yds isteyen ilan da var ama taban kacla kapatir bilmiyoruz
-
@gpale 80 yds puanı düşürür tabi ama kestirmek zor kaça kadar düşer
-
@mrym bir de ihracatcilarin soyle bi olayi var eger kontenjan fazlaysa puanlar yuksek kapatiyor ama kontenjan az ise dusuk kapatiyor. Tr ihracatcilar meclisi 74 le kapatti mesela