MİT KARİYER TOPLANTISI
-
Arkadaşlar merhaba, bu hafta teknik uzmanlık için özgeçmiş bıraktım. Şuan da başka bir kurum içinde çalışmaktayım. Kurum içi bilgi alabileceğimiz birileri varsa - var gibi görünüyor:) - en azından İK iletişim nosu filan alt yazı geçsin durumu takip edebilelim. Her kurum bizim tabi ama bu hangi oranda katkı sunabileceğimiz gerçeğini göz önünde bulundurmamıza da engel olmamalı.
Herkes için hayırlısı olsun... -
iyi akşamlar , sağlık kontrolü nasıl oluyor bilgisi olan var mı ?
-
@öğrenci oyle zannedilir,zordur bence degilmi?
-
Güzide kurumlarımızın başında gelir mit.
-
Arkadaşlar belgeleri teslim ettikten sonra ne kadar süre sonra umudu kesebiliriz 5 ay oldu ses seda yok
-
Süreç zor ilerliyor,arkadaşlar Allah yardımcınız olsun .İnşallah tez zamanda dönüşler olur.
-
İçimde kalan bir süreç sınavım var diye toplantıya katilamadim.bile okadar merak.ediyorum ki gitsem süreci devam ettirsem sonuç alabilirmiydim
-
Arkadaşlar bana biraz önce bir SMS geldi. Bundan 3-4 ay önce CV bırakmıştım MIT'e. Cumartesi saat 10 da yapılacak sınavlara davetlisiniz diyor. Yanınızda mezuniyet belgenizi ve dil serfikanizi getiriniz diye de eklemişler. Burdan birine de bugün sms geldi mi ve siz olsanız ne yapardınız? SMS e göre akşam otobüse atlayıp Ankara'ya gitmem lazım ama kararsızım. Acaba biri trolledi mi diye de şüphem var.
-
@michaelcorleone hocam ben 2 hafta önce cumartesi aynı şekilde davet edildim ve sınavım olduğu için katılamadım . Ben CV bırakmamıştım ama durduk yerde geldi
-
@Willsmithh sizce ne yapmalıyım? Bir şey anlamadım, sadece SMS atıldı nerden kimden belli değil. Sadece mit yazıyor. Acaba trol mü dedim kendi kendime. Sizde dil belgesi, askerlik vs tam mı?
-
@michaelcorleone Hocam benim dil belgem yok askerlik yok Neye göre çağrıldım bilmiyorum Kurum bence kendi çağırıp kendi seçmek istiyor Zaten tanıtım toplantısı gibi birşey galiba
-
@Willsmithh anladım hocam, ilginç durumlar. Ne yapacağımı bilmiyorum şimdi.
-
@Willsmithh banada mesaj geldi ben mesaja dönüş yaptım fakat bana dönmediler bekliyorum hala acaba nasıl ulaşabilirim bir bilginiz var mı
-
Dil olmadığı halde başvurup çağırılan oldu mu ?
-
Belgeleri verdikten bu yana neredeyse 1.5 sene geçti ve hâlâ ses seda yok. Tanıtım toplantısında yanlış hatırlamıyorsam "Süreciniz 4-5 ay sürebilir" gibisinden bir şeyler söylemişlerdi. Sürecim hakkında siteden sorularımı ilettim ama "Süreciniz devam etmektedir" cümlesinden başka bir şey söylemiyorlar. Şu ana kadar hiçbir işe giremedim, yerin dibine gire gire ailemden aldığım harçlıklarla geçinmeye çalışıyorum.
Siz, "Devletimiz nasıl daha iyi hâlde olabilir?" diye kafa patlatırken devlet kurumlarının size bu muameleyi reva görmesi umutlarımı iyice tüketiyor.
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
-
@rrrrrr hocam sizi anlayabiliyorum.Yalnız yapılan başvurular ile teşkilata giren personelin sayısı bir elin parmaklarını geçmez onu baştan belirteyim.Eski gelenek yine devam ediyor.Aynı sülale,aynı aileden alımlar gerçekleşiyor.Ya da üst düzey referans kovalamanız gerekiyor.İdealiniz bu meslek ise yılmayın sabırla bekleyin derim .Allah yardımcınız olsun. Kolay gelsin
-
Burada hic kimsenin, baska bir kimsenin kafasını bulandırma amacı yok.Yazdığımızın kesınlik belirten bir tarafı da yok.Onu belirtmek isterim.Herkese kolay gelsin
-
@requ1em, içinde söyledi: MİT KARİYER TOPLANTISI
@Willsmithh banada mesaj geldi ben mesaja dönüş yaptım fakat bana dönmediler bekliyorum hala acaba nasıl ulaşabilirim bir bilginiz var mı
mesaja dönüş mü yaptın : )
-
@y-ayrancı_ogz01 Madem öyle neden "şu kadar sürebilir" gibisinden laflar ediyorlar? Ben biraz buna takıldım. Bir de öyle bir hava yaratıyorlar ki büyük ihtimalle alınacaksınız gibi. Toplantıya katılanlar bana hak verecektir. Cidden çok büyük hayal kırıklığı.
Şu an öğrenci olup burayı okuyan/okuyacak kardeşlerimize mesaj bırakayım: Hiçbir devlet kurumunu gözünüzde büyütmeyin arkadaşlar; büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.
-
@rrrrrr işe ihtiyacı olan yeni mezun genç arkadaşlara umut veriliyor aylarca ne bir dönüş yapıyorlar ne bir bildirim, öylece bekletiyorlar adam 1,5 senedir bekliyorum demiş gerçekten içim parçalandı insana değer verilmiyor ne yazık ki.