Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
arkadaşlar sadece bilgi vermek için yazdım esasen eksik belge de değil, diploma okuldan onaylı olmasına rağmen bakanlık onaylı olması gerekiyormuş, ben öncede belgeleri elden verdim zaten ilk verince tamam demişlerdi sorumluluk alanlara ait yani
-
@Mülkiye0706 bakanlık mı ne bakanlığı onaylı olması gerekiyor ?
-
hocam konuyu uzatmak istemiyorum benimki okul tarafından aslı gibidir yapılmıştı o kabul olmuyormuş, iyi geceler
-
@Mülkiye0706 benimki de okuldan onaylı da arayan olmadı ?
-
@marjinalmaliyt57 valla bilemiyorum yarın göreceğiz artık hakkımızda hayırlısı olsun
-
Aslını okulun düzenlediği ve aslı gibidiri yine kendisinin yaptığı bir belgeyi her kim nasil kabul etmiyor anlamsız. Arkadaşın bir kabahati yok ki. Sorumluluk tamamen bakanlikta.
-
Benimkide okuldan onaylı. Ondan soruyorum bizim puanimizi beğenmediler ya da ismimiz mi uygun gelmedi de aranmadık anlamadım. Dostum amacım uzatmak ya da tartışma yaratmak değil zaten. Varsa ortada bir şey biz de bilelim ve hakkimizi arayalım zaten kamudan başvurmadım rakip degiliz yani. İıbf zaten oyle bir hal aldıkı bana dokunulmasın bana edilmesin ne olursa olsun durumunda herkes.
-
Ayrıca aslı gibidir onayını yapma da asıl olan, o belgeyi düzenleyenin yapmasıdır. Diğer kurumlar aslı idaremizce görülmüştür ibaredini düşüp imza ederler.
-
@edekentli arkadaşta kabahat bulmuyorum zaten burasi sosyal medya ki gerçekten doğruysa bu konun peşine düşmek istiyorum sonucum olumlu da olsa olumsuz da olsa.
-
@marjinalmaliyt57 demek ki listede değiliz yoksa ararlardı açıklanmadan Bundan da elendik Çok şükür
-
Eksik bilgileri listeye giremezsen dahi istiyorlar arkadaşlar daha önce başıma geldi. Hatta liste açıklandı ben yoktum ona rağmen istediler:) büyük ihtimalle arşive eksiksiz koymak gerekiyor
-
@hakimehanımm acıklanmadan aranmakta gercekten yeni duydum. Gerci şaşirmamakta lazım şaşırmıyorum artık.
Heralde hocam cok şükür kütuphane yollarına devam. Hem orası sıcak bir de sıcak corba dağıtsalar arada iyi olucak aslında -
@edielik Daha önce benim de başıma geldi aynısı.
-
@marjinalmaliyt57 iibf li isen hayat çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun Yarınki listeyi merakla bekliyorum neler olacak
-
Tamam her şeyi anladık kimsenin ekmeğinde de gözüm çok şukür yok olmadı da olmaz da fakat
Eksik belgesi olanlar listeye girdi ilanda yaziyor kesinlikle kabul edilmeyecektir diye bundan aday sorumludur diye. Eksik belgesi olanlar listede bir kişinin girememesi demek. Nereden tutulursa tutulsun bir cıkar yanı yok aslında. Mantıklı olan aday eksik belge olduğu için müracatı kabül edilmemıştir diye arşivlere gecilmeli. Bu sonuçta başvuru aşaması mülakat geçilse her şey bitse aday aransa eksik belegelerinizi getirin yoksa hakkiniz kaybolacaktır dense eyvallah ozamanda hakkından feragat edecek olan cıkar yedek listeden kişı cağrılır yine sorun olmaz. Ama bu durumlar cok ayrı birbirinden. Bilgim yok acıkcası sadece mantıklı düşünmeye calışıyorum. -
@hakimehanımm Neler olacağı belli degil mi? Alımlar az olunca 95 aşağısı kurtarmıyor ne yazık ki. 92 -93 yetmiyor artık. O değil de 2 - 3 sene sonra sadece 100 alanlar girecek herhalde listeye. Bu gidiş onu gösteriyor. Bir isi olmayanlara Rabbim yardım eylesin. İnşaAllah emek veren herkes en kısa zamanda hayallerine kavuşur.
-
Üniversite onaylı nasıl olmuyo mus ya ilanda öyle bir ibare var
-
@edekentli halihazırda işi olup da ya da puanım var istediğim yere başvururum kafasından olanlar olduğu sürece düşmez o puanlar. En basitinden kendimden örnek vereyim puanım var diye il göçe başvurmadım sadece merkeze başvurdum çünkü yapamayacağımı düşündüm istesem başvurur parasını yatırmazdım keyfim değil mi puanım var (!) insanlar bu şekilde düşünmüyor maalesef benim çok yüksek bi puanım olsa müfettişliğe başvurduysam sağlık bakanlığının uzmanlığına başvurmazdım başka arkadaşlarımda yararlansın derdim ama nerde her şeye saldırıyorlar
-
@Esbk-1 oluyor hocam ben evrakları teslim ederken onun muhabbeti o an geçti memur oluyor dedi o yüzden tekrar aramalarının mantığını çözemedim
-
@hakimehanımm malesef öyle hocam bu zihniyet devam edicek ne yazık ki. Ufak alımlarda listede hep aynı kişiler arasında dönüp dolanıyor. Haksızlarda diyemeyiz acıkcası hakları var hic bir yerin garantisi yok cunku. En azından kurumlar yedek liste belirleselerde feragat edenlerin yerine yedek listeden cağırsalar. Olur mu olur tcdd kazanan hali hazırda hakimliği kazanan ya da kaymakamlık kazanan gidicektie bu kurumlara cıkma ihtimalide cok yüksek bu dediklerim. Burda en büyük iş kurumlara düşüyor aslında. Arayıp eksik belge isteneceğine yedek liste de belirlense keşke..