Mesleki Yeterlilik Kurumu Mülakatları Neden Açıklanmıyor?
-
En azından güvenlik soruşturmalarının bitip bitmediğini öğrenebilirsek belki bir umudumuz olur
-
Kurumu aradım , güvenlik soruşturmalarının devam ettiği söylendi.
-
@legendoflegends yok artik hala mi ya
-
Bu bekleyiş ayrı dert bir de sonrasında sonuç olumsuz çıkarsa diye düşünmek ayrı bir dert . 2016 bitmeden haber gelse bari
-
400 kişilik SGK alımında soruşturma bitip sonuç açıklanırken bizim bu kadar sürmesi normal mi ya
-
@songoku kurumda süreç ne kadar da hızlı ilerliyor diye seviniyodum ilk başlarda nazar ettim heralde hala da güvenlik soruşturması diyorlarmış toplasan 100 kişi ya var ya yoktur bu neyin soruşturmasıymış bu kadar
-
Attığımız mailler için de kimseye cevap verilmedi anlaşılan
-
@legendoflegends aynen gelmedi
-
@legendoflegends bana dün mail geldi. Burda yazmaya çalışmıştım ama başarılı olamadım. Aynı şekilde bana da sürecin güvenlik soruşturmasından dolayı geciktiği söylendi.
-
Vay bize cevaba bile gerek duymamişlar oyle mi
-
@songoku "topluca hareket etmişler içlerinden birine cevap verelim" demişlerdir
-
Neyse birimize bari cevap gelmiş sağolsunlar
-
Hocam kurumda çalışanlardan aldığımız habere göre henüz açıklanma hazırlığı yok.
-
Bana gelen cevap
Kurumumuzun personel alımına ilişkin mülakatlar yapılmış olup, mülakatların değerlendirme süreci Kurumumuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve diğer ilgili kurumlar (güvenlik soruşturmaları) nezdinde devam etmektedir. Değerlendirme sonucu mülakat sonuçları kamuoyuna ilan edilecektir.
-
Keşke zaman konusunda biraz daha net olunsaydı açıklama zaten bilinenin ilanı olmuş maalesef
-
hocam ben takipteyim gelişmelerden sizi haberdar edeceğim merak etmeyin
-
@baharunal bana da aynisi gelmis.
-
Bana da gelmiş aynı bilgilendirme maili
-
Arkadaşlar bence twitterdan başkana twit atalım toplu bi şekilde.
-
vallah daraldım iyice ha!