EMEK HIRSIZLIĞINA KARŞI İSYANIMIZDIR
-
Arkadaşlar tercihiniyap sosyal medya grubu olarak KPSS, KURUM SINAVLARI, YGS, LYS, ALES, KURUM MESLEKLERİ ve GÜNCEL HABERLERİ ile ilgili elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışıyor ve emeğimizi hiçbir zaman esirgemiyoruz. Yeri geliyor ailemizden, işimizden, eğitim hayatımızdan ödün vererek sitemizde haberler, tablolar, tanıtımlar yayımlıyoruz. Ancak bu yazıları, haberleri ve tabloları birebir kopya ederek sürekli olarak sitesinde yayımlayan nağmert grupların emek hırsızlığından artık gına geldi.
Defalarca spam olarak ekledik, grubumuzda yüzlerine vurduk, ancak o kadar aşağılık insanlar ki, vurdumduymaz bir şekilde ne paylaşırsak copy paste ile sitelerine ekliyorlar. Buradan site ismi de veriyorum kpssrehber emek hırsızıdır onlarca yazımızı hiçbir izin almadan çaldılar, çalmaya da devam ediyorlar. Yazının içerisinde tercihiniyap sosyal medya kelimesi geçiyor onu bile değiştirme lütfunda bulunmuyorlar. Bu durum bizi artık isyan noktasına getirdi dostlar, takdiri size bırakıyoruz. Bize gösterdiğiniz birazcık saygı varsa bizi bu konularda yalnız bırakmayın. Bize doğrudan veya dolaylı gösterebileceğiniz her destek için Allah sizlerden razı olsun dostlar.
-
hocam o sitenin zaten kendisinin bir haberi yok ki:) biraz araştırın haberlerin çoğu mebpersonel .com,öğretmenlersitesi .com,memurlar .net bunların içine sizi de eklemişler.
Benim anlamadığım yayın hakkı diye bir şeyden bunlar istisna herhalde:) -
Ben artık burdan başka hiçbir yere bakmıyorum. Herkese de burayı öneriyorum. Geçenlerde sizin yazınızın aynısını yine başka bir yerde görmüştüm yuh demiştim. Ne yazık ki emeğe saygı yok bu dünyada. Sonuna kadar yanınızdayız