Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim
-
@Antimülakat Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
YÖNETMELİK
Karar Sayısı : 2015/8020
DEVLET MEMURLARININ YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE
ATANMALARINA İLİŞKİN YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1 - 19/4/1983 tarihli ve 83/6525 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğin 14 üncü maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi ile ikinci fıkrasında yer alan "kesintisiz son üç yıl" ibareleri "başvuru tarihi itibarıyla son iki yıl içinde 360 gün" şeklinde değiştirilmiştir.
MADDE 2 - Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
MADDE 3 - Bu Yönetmelik hükümlerini Bakanlar Kurulu yürütür.
bahsetmiş olduğunuz yönetmelik bu mu? burada değiştirildiğinden bahsediyor.
-
@akcacaglar ben bu değişikliği okumamıştım sanırım eski tarihli yönetmeliğe bakmışım kusura bakmayın
-
@Antimülakat
İnşallah.. -
gümrük p93 76 memur alacak yeni ilan gelmiş
-
@totti p93 önlisans değilmiydi
-
Arkadaşlar bugün personelden bir arkadaşımızla daha görüştük. Söylediğini aynen aktarıyorum: Mülakat sonuçları halihazırda bakanımızın önüne kadar gelmiş. Bildiğiniz üzere Sayın Bakanımız Bülent Tüfenkçi'nin annesi vefat etti, Allah Rahmet Eylesin. Bu nedenle muhtemelen tekrar merkeze döndüğünde sonuçları değerlendirecek ve son kontrolleri yaptırdıktan sonra sonuçları imzalayacaktır.
-
Arkadaşlar gümrük personel maaşları, çalışma şartları, özlük hakları, yükselme durumları ve rotasyonla ilgili yazıyı sitemizde paylaştık.
Google aramalarda Gümrük Personel Maaşları 2017 yazarak bu tabloya ulaşabilirsiniz.Mülakatla ilgili yazımız içinde http://tercihiniyap.net/gumruk-personel-alimi-mulakat-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak tıklayabilirsiniz.
-
hocam o maaşlar 2016 da da aynen vardı artış olmamış sanırım
-
@zaknafein hocam artış çok olmadı diyebilirim, gümrükte tek başına çıplak maaşlar çok yüksek değil. Hal böyle olunca çok yükselme olmadı.
-
Yok mu haber tarih açıklanmayla ilgili?
-
@Antimülakat Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@zaknafein hocam artış çok olmadı diyebilirim, gümrükte tek başına çıplak maaşlar çok yüksek değil. Hal böyle olunca çok yükselme olmadı.
Hocam ana maaş düşük olduğu için vergi dilimine çok gitmiyorsunuz tahminim.oylemi acaba
-
@zaknafein vergi dilimine mesai de dahil ediliyor dolayısıyla memur için yaklaşık 3300 tl üzerinden hesaplama yapılıyor.
-
@mariapuder Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı 763 Memur Alımı 21 Ekim - 31 Ekim içinde söyledi:
@zaknafein vergi dilimine mesai de dahil ediliyor dolayısıyla memur için yaklaşık 3300 tl üzerinden hesaplama yapılıyor.
Hocam peki maaş düşük olduğu için yüzde olarak pek birşey gelmez üstüne diye tahmin ediyorum.peki mesaide zam yapıyorlar mi yoksa her sene diğer memuriyetlere göre daha az bir artış mi söz konusu
-
@zaknafein maaş mesai de düşüş çok yansır. İlk aylarda alınan ile son aylarda alınan maaşlar arasında 400-500 TL arası düşüş olur.
-
@zaknafein maaş mesai toplam tutar üzerinden vergi alınıyor o yüzden memurlar mayıs gibi 1. vergi dilimine girer. Muayene memurları nisan ayında girebilir (muayene memurları ile memurların maaşları eşittir. Muayenenin mesaisi yaklaşık 400 tl daha fazladır fark burdan kaynaklanır)
Zam mesaiye de yapılır ancak şu var. Ocak ayında zamlı maaş alınırken zamlı mesai alınmaz. Zamlı mesai şubat ayında alınır. -
Arkadaşlar Kutluay Kararlı hoca açıklanması için bir haber yapmak istiyor gümrük ve ticaret bakanlığının mülakat sonuçları ile ilgili..Böyle işin evveliyati ile ilgili metin istiyor mailini attı bana şudur ; Kutluaykararli@gmail.com.. işin ehli birisi atabilirse super olur.
-
Asdep danışma görevlisi çalışma şartları ve maaşı için tıklayınız: http://tercihiniyap.net/asdep-danisma-gorevlisi-maaslari-2017