2019 Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Henüz kimseye olumlu geri dönüş yapılmadı mı, bilgisi olan var mıdır? Ya da insan kaynakları ile görüşmüş olan?
-
arkadaşlar, kurumun mali ve özlük hakları merkez uzmanlıkları ile eşdeğer midir? bilgisi olan varsa kısaca bilgilendirebilir mi? teşekkür ederim.
-
@25Torsteinn bildiğim kadarıyla henüz oturmuş bi ücret politikaları yok diğer kamu bankalarında olduğu gibi o yüzden şuanki personellerinin çoğu maaş pazarlığı yaparak başlamış durumda, dil tazminatı yok
-
Geri dönüş alan var mı?
-
İnsan kaynaklarını arayan ya da haber alan oldu mu?
-
@malibu bu hafta tamamlayacağız demişti ik
-
@monteferro görüşmeleri mi tamamlayacaklarmis? Aramaları mi?
-
Görüşmeler bitti aramaların çoğu yapıldı
-
@basari1 aranmayanlar elendi o zaman hayırlısı olsun.
-
@basari1 Görüşmelerden kastınız nedir? Aramaların çoğunun yapıldığını nereden biliyorsunuz? İnsan kaynaklarında mı çalışıyorsunuz veya tanıdığınız mı var? Eğer adaysanız iş teklifi aldınız mı? Detaylı bilgilendirirseniz sevinirim forumu takip eden ve teklif aşamasını bekleyen adaylar var.
-
Arkadaşlar ben 2 haftada 2 kez aradım tüm samimiyetleri ile gecikme sebebini açıkladılar ; 2 departman için karar verilememiş o yüzden aksadiğini ilettiler.Sizlere de böyle bir şey dendi mi arandiğinizda? @basari1 siz iş başi yaptiniz mi?
-
@malibu dönüşler tamamlanacak denmişti ama dönmediler
-
arkadaslar donuslerin tamamlandigini dusunuyorum.. ben yaklasik 13 gun once teklf aldm..