KURUMICIUZMANLIK
-
@Kariyerci benim bildiğim referandum hükümet biçimini değiştirmekle alakalı. hem gib'deki memurların hem de sınav bekleyen adayların şantaj yapar gibi referandumu ve referandumda verecekleri oyu öne sürmeleri ahlaksızlıktır! yani olmamasını düşündüğünüz bir sisteme, sırf iş için "evet" demek ya da işiniz olmayacaksa "hayır veririm" diye tehdit etmek etik değil. ikisi ayrı konular. gib'te çalışan memurların yaptığı daha da ayıp, yazık!
-
Bu kurum içi uzmanlik gib den başlarsa yakin zamanda diger kurumlarda bu uygulamaya geçer alana çalışacaklar hatta suan üni de okuyanlar bile buna karşı çıkmazsa alan alimlari yakinda yariya düşer
-
nasıl bir pişkinlik bu guylarla yan yana çalışıyoruz bizden 1300 tl daha fazla alıyorlar diyor adam
-
@aylin-yılmaz hazmedemiyorlar herşey benim olsun en yüksek ben alayım derdindeler
-
@Fişek-MORGEN haklısın kardeşim birseyler yapmamız lazım
-
@siyah-kırmızı ne yapmami bekliyorsun? Yani ne yapayim? Kadro mucadelesi veriyorsan tabiki de sen cabalayacaksin. Senin yerine rant icin sendika baskili baskasini alicaklar diyorum. Benim icin hava hos.
-
@Aristo76 kurumici sinavin onu acilirsa, diger kurumlara da yansir. Ve sizin kadrolar baskalarinca doldurulur.
-
@Aristo76 Bizim gucumuz de bir yere kadar. Gerisi siyasilere, ust duzey burokratlara, sendikalara kalmis. En kestirme yolu ise c.baskani. Sesinizi bu donemde duyurmalisiniz. Herkes birseyler koparma derdinde. Gaza en cok bu donemde basmalisiniz. Benimkisi sadece kurumumdan ornek. Ama en cok alim yapan kariyer meslek alan sinavi ile ve maasi iyi olan Guy. Onada baskalari sulaniyor. Ben bir iibf mezunu olarak size bilgilendirme yaptim.
-
Dunku karsi eylem yapan iibf lileri gordum. Bir ara iyi bastirdilar. Lakin gozume carpan ise etiketlemelerdi. Dogru siyasiyi , dogru burokrati, dogru bakanliklari bulmaniz lazim. Hatta sendikalara bile baski yapip hakkinizi yedirmemeniz lazim ki dunku kurumici etkinliginde dogrudan ve organize bir buro memursen vardi. Yani memursen konfederasyonunun buro kolu. Yani en cok uyesi olan yetkili sendika.. etiketlemeliriniz, c.baskani, bsbkn, maliye bakani, calisma ve sosyal guvenlik bakani, tbmm, gib baskani, sendika baskanlari, memursen baskani ali yalcin, buro memursen baskani vecdi yanbaz olmali. Ve surekli hale getirmelisiniz. 2-3 gunde bir gundem olmalisiniz.
-
Artık dayacak gücümüz kalmadı , 89 puanla il göç sınavına girebildim sadece.
3 ay sonra puanın süresi bitiyor .
Şimdi de insan kaynaklarından alım olmayacağına dair duyum paylaşılıyor.
Bu ahların altından nasıl kalkacaklar bilmiyorum
-
İyi geceler öncelikle bu sene KPSS ye girmiş ve iyi puan almış mülakatlar dan da elenmiş birisi olarak söylüyorum.İnsanları bu kadar asagilayamayin yok hizmetliymis felan böyle düşündükçe en iyi makamlara da gelseniz hicbisey olmaz böyle düşünen den ayrıca gib de calisan hizmetli arkadaşlarımın çoğu iyi okullardan mezun olmuş hatta öyle Anadolu da felan değil SBF,ODTÜ gazi gibi okullarda okuyolar.ankara da 70 yle gelir uzmanı olmuş olanda var 95 le olan da var , elbette bizim gibi insanların cabalarina kayıtsız kalamayacaklardir, ama kucumsemeden,kırmadan...
-
Ayrıca kurumici yükselme sınavlarına ilkesel olarak karşı çıkmayan birisi olarak şunu söyleyebilirim elbette ki bizlerle kurum personeline yapılan sınavlar farklı bizler kurum personelinden daha yoğun bir çalışma temposuyla bu sınavlara giriyoruz ve tabiri caizse kendimizi paraliyoruz, burada ölçü hangi sınav olursa olsun herkesin aynı ölçüye,sınava tabi tutulması,inşallah yakın zamanda hepimiz hakkimiz olanı alırız.