TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

11.Promosyon SGK Hk.

KPSS A
    11.promosyon sgk
    110
    653
    68621
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Y
      yesillenenfındık Son düzenleyen:

Arkadaşlar, malum etkinlikler guy üzerine ve biz hem guy hem de sgkyı dillendiriyoruz ancak bakan hanım gün içinde çok fazla tweet atıyor onlara yorum atsak sesimizi duyursak diyorum.

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • O
        optimumblue3 Son düzenleyen:

Ne yazik ki başka kurumda çalışıyorsun diye Mülakatta eliyorlar ..

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • N
          nzl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: nzl

Başka kurumda çalışanlar ilanın gelmesi için destek vermeyecek mi demek oluyor bu? Sizler mülakatta eleniyorsunuz diye ilan gelmesin mi yani.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • N
            nzl Hazine ve Maliye Bakanlığı @yesillenenfındık Son düzenleyen:

@yesillenenfındık kesinlikle Bakan hanımın attıgı tüm twitlerim altına 11.promosyon beklediğimizi yazalım.

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • Y
              yesillenenfındık @optimumblue3 Son düzenleyen:

@optimumblue3 hocam bu bilinen bir şey. Kısmen doğru bir uygulama aslında. Sadece işsiz bireylere istihdam yaratmak mantıklı. Bunu bizler biliyoruz. Şahsen ben bu işi çok istediğim için il göçe başvurmadım.

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • N

@yesillenenfındık geçen alımda sırf halihazırda çalışanlar ya da mülakata girmeyenler başvuru yaptı diye sınırda kaldık. Hak mıdır yani bu

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Y
                  yesillenenfındık @nzl Son düzenleyen:

@nzl ben ve sen harici yazan yok zaten. Etkinlik diyen arkadaşlar sizi bakan hanımın tweetleri altına alalım

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • N

@yesillenenfındık aynen öyle hocam. Kimse beklemiyor sanırım sgkyı ama ilan Bi gelsin herkes fütursuzca başvurur. Nasılsa yazan var bize gerek yok diye düşünüyorlar klasik bencil iibf hareketleri

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • Y

Arkadaşlar sesimiz çıkmazsa ülkedeki bu kargaşada kimse bizi görmez. Guy etkinlikleri maalesef sonuç vermiyor bu bi gerçek ancak sgknın aynı olacağı ne malum. Kaç dakika alır birer ikişer tweet atmak. O yüzden en azından bakan hanımın tweetlerine yorum atalım bakan yardımcısı sgk başkanına da aynu şekilde

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • M
                        Müşrif @yesillenenfındık Son düzenleyen:

@yesillenenfındık Aynı fikirdeyim ben yarın denetmenler derneği başkanıyla görüşmeye gidicem. Bir önceki promosyonda @Aslan-Reyiz isimli arkadaş çaba göstermeseydi belki hala sonuçlar bekleniyordu. Biz puanı aldık 10 ay geçti bir önceki promosyon işe başladı pardon biz neden bekliyoruz arkadaşlar. Bide 84 85 ustu puanı olan bu kadar kişi miyiz? Kimse başlığa yazmiyor bile. Ustad bu konuda senden de haberleri bekliyoruz @paretowilfredo. Ben bireysel olarak kendi adıma elimden geleni yapıyorum sizlerde yapın arkadaşlar.

eomer S Y N 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                        • eomer
                          eomer @Müşrif Son düzenleyen:

@Müşrif Ben yedek mevzusu tamamlandıktan sonra kendime inandırabilirim. Benim gibi düşünen çok kişi vardır. Bu durum kurumun hantal yapısından kaynaklanıyor. Yine de arada başkana tweet atıyorum ama kitlesel olarak tweet atıp istemek için insanların ilanın geleceğine inanması lazım.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

• H
                            Heyula 06 Yasaklı @nzl Son düzenleyen:

@nzl, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.

@yesillenenfındık geçen alımda sırf halihazırda çalışanlar ya da mülakata girmeyenler başvuru yaptı diye sınırda kaldık. Hak mıdır yani bu

Allah bin belasını versin öylelerin yeminle boğasım geliyor böylelerini şimdi bu yorumu okur eşşek gibi sırıtır utanmadan hayvan anlamaz sınırda kalan olacakmış işsizmiş vs

• S
                              sancaktar @Müşrif Son düzenleyen:

@Müşrif bugünki görüşmenizden güzel haberler gelmesini temenni ediyorum 🙏

• Y
                                yesillenenfındık @Müşrif Son düzenleyen:

@Müşrif hocam bize de bilgi verirseniz çok seviniriz

• N
                                  nzl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen: nzl

Arkadaşlar Bakan hanımın gönderilerinin ya da etiketlendiği gönderiler altına 11.promosyon beklediğimizi dile getirelim hergün. En azından dikkat çeker

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • Y

Aynı şekilde İsmail Yılmaz Ahmet Erdem ve Mehmet Selim Bağlı'ya da yorum atarsak etkili olabilir. İsmail ve Ahmet Beylerin mesaj kutuları da açık uygun dille isteklerimizi yazabiliriz

• D
                                      dibace Yasaklı Son düzenleyen:

selam arkadaşlar artık o kadar sıkıldım ki bir işe girmek istiyorum banka ilanlarına başvurdum lakin olursa ilerde ilan gelince mülakatta dezavantaj yaratır mı?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • N
                                        nzl Hazine ve Maliye Bakanlığı @Müşrif Son düzenleyen:

@Müşrif hocam umarım güzel haberleriniz vardır bizlere

• S
                                          Su28A @dibace Son düzenleyen:

@dibace bu soruyu bende merak ediyordum bı işte çalışıyor olmak olumsuz mu bakılıyor

• Y

Bildiğim kadarıyla özelde değil ama devlette eşit ya da daha üst haklarda başka kurumlarda çalışanlar mülakatta eleniyor. İstisnalar vardır muhakkak ama genel olarak kurumun tutumu bu diye biliyorum

• 1
                                            • 2
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 19 / 33
                                            • İlk ileti