İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
2019 91.19 170
-
@Gresham-T 2019 89,55 303
-
@Gresham-T 2019 91.43 152
-
Yeni kayıt selamlar
- P9. 90.82 sıra 199 Gelme ihtimali nedir arkadaşlar
-
@Gresham-T 2019 90.8 siralama 194
-
@Gresham-T 2019 92.6. 99
-
@NeverLetGo yok kardesim 2019.
-
@NeverLetGo siraamyi yanlis yazmisim pardon kardesim :))
-
@nairu hocam 90.82 ye kadar inme durumu olabilir mi
-
91-93 aralığı olur taban...
-
@GönülDağıYağmur bilmiyorum açıkçası hocam başvurun puanınız az değil.
-
@GönülDağıYağmur inş iner hocam bende 91 le başvuracam
-
92,19 (2019)
-
Meslek hakkında olumlu şeyler duydum, detaylı bilgi verebilecek var mı ?
-
@oraletlibey dostum geçen senede yedektin sanki, inşallah bu sene olur seninki
-
@çıkmadıkcandan siz kazanmıştınız geçen sene, detaylı bilgi verir misiniz meslek hakkında ?
-
İşle ilgili bilgi verecek olursam.
İlk olarak idari vesayet denetimi yapıyoruz arkadaşlar. Belediye başkanlarını , belediye encümen ve meclis kararları , ihaleler ,personel, imar planları, isyeri acma izinleri , evlilik vs gibi belediye ile ilgili her şeye bakıyoruz
İkinci olarak senede 6 hafta batı 6 hafta doğu teftişi olur. Bunu haricinde bir kac günlük sorusturmalar olur. Olağanüstü durumlar olmazsa senede 4 ay turne olur toplamda.
Üçüncü olarak özlük hakları 3600 ek gösterge
Teftis ve uzman kadrolari ile aynı maaş. Gittiğiniz yerde araba , şöför, yerine göre korumanız olur.Dördüncü olarak 1 sene sonunda yetkiyi alırsıniz , 3 sene sonunda yeterlilik. Yeterlilik sınavi sözlü şeklinde olur. Tez ve ingilizce yok. Alirsaniz direk atanirsiniz.
5 inci olarak teftişlerde uzmanliklara göre mesai saatleri daha rahattır. Bakan adına denetim yaptığınizdan iş acisindan bir ustunuz olmaz sadece idari acidan olur.
6 mufettisler sizin ustunuz mu gibi bir soru var ise aklinizda birbirimiz ile hiç alakamiz yok. Yalniz arkadaslar genelmudurler ve valiler kaymakamlar arasindan seciliyor. Oralara bizden gelmeniz zor. Ama kac kaymakam vali oluyor onu da düşünün derim.
Akĺıma gelenler bunlar hepnize hayirli olsun.
-
@çıkmadıkcandan teşekkürler verdiğin bilgiler için hocam mesleğimize başarılar umarım forumdan bu mesleğı kazanan arkadaşlar olur ben dahil amin
-
@Willsmithh Inşallah dostum kazanırsınız. Bilgi konusunda da yardımcı olabildiysek ne mutlu.
-
@çıkmadıkcandan Allah razı olsun açıklamalarınız çok iyi oldu 91.47 puanım var şansımı deneyeceğim umarım mülakat için listeye girebilirim.