2016 Aralık GUY Sınavı
- 

kac gun daha bekleyp umudu kesmelıyz 
- 

@İnmyheart ayin 15 ne kadar bence 
- 

durup durup kendinizi strese sokmayın arkadaşlar kendimizi yıpratıyoruz sesimizi duymayanlara bişey olmuyo , twittera girdiğiniz her an kopyala yapıştır yapın aklınıza gelene yazın emin olun rahatsız oluyorlar ama siyasi oldukları için engelleyemiyorlar  
- 

İstihdamSeferberliği deniliyor alım yok üvey evlatida geçtik artık. 
- 

kendimi ülkenin beslemesi hissediyorum artık 
- 

hilmi kabl etti sorunlarmzı yazdm 
- 

Kardeslerim 10 gun sonra kpss basvulari baslayacak o gun iibflilerin sinirini dusunemiyorum 
- 

arkadaşlar hılmı yavılıoglu ıle konuştum ogrenıp haber verecegım dedı buarada cengız yavılıoglu abım dedı 
- 

@İnmyheart iyi yada kötü bi habere muhtaciz ya 
- 

Simdi belli oluyor tasarrufu maliye bakani sadece kendi kurumdan yapmis anlasilan ,,, sanirim refandum her kurumun isine yaradi bi bizlerin isine yaramadi yazik gunah ya,, 
- 

aynen umarım ıyı bı haber alırız @ddguy 
- 

@İnmyheart biz bu gidişle tüm siyasilerin aileleriyle tanışcaz bir de naci ağbal ın abisi vardı noldu 
- 

Bu ne la cengiz yavilioglunun kardesi, naci agbal in abisi hepsiyle konuşuyoruz ne hallere düştük sonu Hayrola 
- 

ahaha valla azmımıze hayranım  benı nasl buldnz dıyor :DD benı nasl buldnz dıyor :DD
- 

Ümit, işkenceyi uzatır.. 
- 

@İnmyheart çok aradık deseydin  
- 

@İnmyheart kardeşim ne zaman cevap vercek bu gece mi yoksa uyuyalim  
- 

@İnmyheart 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi: buldnz dıy forumun linkini atıver. gorsun halımızı. 
- 

@aksaçlı haberınızı beklıyrm dedım tamam ogrenıp haber edecegım dedı zaman vermedı 
- 

@ynl006 yok sımdı burda hılmı falan yazdm gormesn