Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
Ya kardeşim şu yds muhabbetiniz baydi cidden 70 yds istesin mis vs vs ya arkadaşlar benim skorum yok her inglizcesi olanın skoru yok kasmayın bukadar cidden artık soğuttunuz puanı yeten girsin bitsin gitsin kurum demekti gerekli görmedi belki 50 YDs olanda geçebilir yada yds si olmayan da geçebilir istemedi demekti
-
İftara az kaldı herhalde o yüzden aşırı tepki verdiniz.Problem değil. Ben sadece adalet vurgusu yapan arkadaşın empati yapması için yazmıştım. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
İşletme ve uluslar dan sorarlar mı ki?
-
liste açıklandı mı arkadaslar
-
@Oguzzz Başvurular bitmedi, devam ediyor
-
Bu yılın sonuna kadar 5 yıl tecrübesi olan denetçi, kontrolör ve müfettiş kadrosunda yer alanlar arasında kuruma 20 kadar müfettiş alınacakmış. Muhtemelen çoğunluğu kültür turizm kontrolör lerin den seçilir. Demek ki kurumda sözü geçen bi kadro.
-
Arkadaşlar çeviri için YouTube dan pratik yapacağım bir kanal bilen varmı ( mesut koyuncu hariç )
-
Ne zaman açıklanacak?
-
@Blueberry 27 mayıs galiba hocam
-
@Blueberry 22 mayısta
-
@hndkngr aynen şimdi baktım 22 imiş
-
açıklandı mı?
-
Açıklanmış 90.590
-
Mülakat tarihi ertelenmiş
-
200 kişilik göç mülakatını bekleyip de listede olan var mı
-
Arkadaşlar sınavın ingilizce çeviri seviyesi ne alemde
Spk ve BDDK sınavına göre zor mu? Bilen var mı? -
@kemankeşş2 ben varım
-
0.20 ile kaçırdım sağlık olsun
-
p18 den son sırada bir kişi girmiş p23- p48 90 üstü efsanedir ya bu adamlar boş kalmamalıdır p23-p48 ...
-
İcisleri mulakatlarinin listesinde olmayıp bu listede olan sadece 29 kişi mevcut.Geri kalanlardan 4 listenin 4'unde de olan 6 kisi mevcut ki toplam listede 24 kisiye tekabül ediyorlar ama aslinda 6 farkli kisi var, yani mulakata davet edilen toplam kisi sayisini 18 kisi azaltiyor..4 listeden 3'unde olan 11 kişi var , toplam 4 listede 33 kisi demek oluyor ki toplam mulakat listesini 22 kisi azaltıyor.32 kişi de 4 listenin 2'sinde var ki 4 listenin tamamında 64 kisiye tekabül ediyor, 32 kisi azaltiyor mulakat listesini..Normalde 318 kisi icin 58 kadro (45 icisleri + 13 kültür) 318 kisi cagrilacakken, su an ayni kişiler oldugu icin, 246 farkli kisi arasindan 58 kisi secilecek, hala 4 kattan fazla.Bu durumula ilgili yanlışları saymakla bitmez ama neyse...Odaklanmamiz gereken başka bir yer var Dernekler ve stajyer mulakatina girmeyen toplamda 35 kisi var, onları da çıkarsak, 211 kisi kalıyor.Kultur ve turizm ile icisleri uzman yrdligi mulakatlarina da toplamda 138 kişiden 11 kisi gelmese (belki daha az, belki daha fazla olur, yuvarlak hesap için öyle dedim), 200 kisi kalıyor.
İçişleri, kendi 3 listelerini,muhtemelen gecen sene ab uzman yrd ve stajyer kontrolor yrd da oldugu gibi koordineli sekilde hazirlayacak, yedek adaylari bile mükerrer belirlemedi geçen sene.Kültür ve Turizmle de koordinasyonlu yayinlarsa (gecen sene rekabet kurumu ve birkaç kurum boyle yaptı, iyi de yaptı), mulakata katilanlarin en az %60i asil yerlesen veya asil yerleşmeyi bir sene boyunca bekleyen yedek adaylardan oluşacak.Bunu bir sekilde iki bakanlığa da ifade etmeliyiz.Sahsen elden dilekçe vermeyi düşünüyorum iki bakanlığa da.
Bir listeye kalınca referans arayışına giren arkadaşlar, bakanlıktan birilerinin yanına referans istemeye gittikleri zaman bu konuyu da çıtlatırlarsa sevinirim, sizlere ihtiyacımız var, bize de iyilik etmis olursunuz Ben iki bakanlığa da dilekce vermeyi düşünüyorum ama sade vatandas halimle kendimi ne kadar kaale aldırabilirim bilmiyorum.Ama sizler, bizler kadar sade vatandaş değilsiniz, az çok bunu da dile getirebilirsiniz