TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

KPSS A
    2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
    265
    4525
    436190
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kemankeşş2 Son düzenleyen:

Perşembe günü saat 21.00 da twit dayız arkadaşlar Tag yok yöneticileri etiketleyeceğiz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • A
        Albayrak58 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Bu hafta mülakat tarihleri açıklanacaktır, diye ümit ediyorum. Artık beklemekten yorulduk. YHT seferleri de başlıyor. Kısıtlamalar da gevsetiliyor. Oluşan bu atmosfer mulakatlarin yapılmasi için önemli bir fırsattır.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • R
          redcrossbjk @Pinky Son düzenleyen: redcrossbjk

@Pinky bunu zaten Erdoğan açıkladı. Bunu duymamı gerektirecek bir şey yok ki. Ösym açıkladı yök açıkladı. Yks normal tarihe geri alındı zaten kardeşim

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • P
            Pinky Dondurulmuş Yasaklı @redcrossbjk Son düzenleyen:

@redcrossbjk yksnin şu anki tarihi alındığını daha önceden açıklamışlar ya ben onu yeni öğrendim dikkat etmemişim o zaman ya da duymamışım büyük ihtimal sizler biliyordunuz ben hani haziranda yks gibi milyonların girdiği bir sınav yapılabilliyorsa normalleşme haziranda olacak bu süreçte mülakatlar da belki yapılır mı diye yorum yaptım birazda umutlanmak istedim

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • R
              redcrossbjk @Pinky Son düzenleyen: redcrossbjk

@Pinky biliyorum kardeşim de bu çok çok önceleri Sn Cumhurbaşkanın kabine toplantısı sonrası ulusa seslenişte açıkladığı bir şeydi ki bu nereden baksan 1 aydan fazla olan bir gelişme.. az önce memurlar.nette 3 büyükşehir(istanbul, izmir, ankara) ve diğer giriş çıkışın yasak olduğu yerlerde uzatma düşünülmediği gibi bir haber gördüm. Yani 3 haziran ile son bulacak bu durum. Aslında çok daha önceden bazı şeyler yapılır ama hala maskesiz gezen, bana bir şey olmaz mantığında olan insanlar dolu. Birisi diyor ya virüs nerede beni gelsin bulsun. Toplumda böyle cahillikler oldukça nasıl düzelecek bazı şeyler. Benim tahminim en geç haziran sonu başlayacaktır mülakatlar..

P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • P

@redcrossbjk kabine toplantısı sonrası açıklamaları bilim kurulu toplantıları sonrası açıklamaları günlük vaka gibi açıklamaları hep takip ediyordum ama hep vaka sayısı kaç iyiye mi gidiyor seyahat yasağı kalkacak mı ve sokağa çıkma yasakları esnetilecek mi bu 3 anahtar cümledeydi aklım bu yks olayına hiç ama hiç dikkat etmedim geçenlerde haberlerde rast geldim mülakatlar için iyi bir gelişme diye düşündüm

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • P

@redcrossbjk hocam bunların içinde mülakatların önündeki en büyük engel bence seyahat yasakları o kalkarsa diğer şeyler önlemlerle çok kolay kontrol altına alınabilir ve mülakatlar yapılabilir mesela dün hep seyahat yasakları ile ilgili gelişmeleri takip ettim 11 haziran kritik gün diyordu haber kanalları net bir bilgi yoktu şimdi paylaştığınız seyahat yasağı kalkma ihtimalinde bir aksilik olmaz ve gerçekleşir

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • R
                    redcrossbjk @Pinky Son düzenleyen:

@Pinky inşallah kardeşim.. ne olacaksa olsun bitsin bu süreç ve yola bakalım artık. Yaş fizana erişti nerdeyse

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • K
                      kemankeşş2 @Albayrak58 Son düzenleyen:

@Albayrak58 kesinlikle onun için twit basıtırmalıyız

• K

Seyahat yasakları ne olacak bakalım Ankara İzmir kalkabilir ama İstanbul vakaların çoğu orda nasıl yaparlar bilmiyorum

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • K
                          köymen10 @kemankeşş2 Son düzenleyen:

@kemankeşş2 3 haziranda tum iller icin tamamen kalkacagi soyleniyor. 20 haziran gibi baslatsalar keske mulakatlari

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • K
                            kemankeşş2 @köymen10 Son düzenleyen:

@köymen10 inşallah hocam bir an evvel olmalı bu mülolar önümüze bakalım

• P
                              Pinky Dondurulmuş Yasaklı Son düzenleyen:

Ya bu hafta bitene kadar duyuru gelme ihtimali nedir

• K

200 kişilik İl Göç Uzman Yardımcılığı mülakat tarihlerinin açıklanması için bugün saat 21.00’da Etkinlik yapacağız İİBF ailesi Tag yoktur, yöneticilerimizi etiketleyeceğiz. Hocam @muratguzelli yardımcı olur musunuz tekrar çok teşekkür ederiz. 📌 TAG YOK 📌 YÖNETİCİ ETİKETİ

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • P
                                  Pinky Dondurulmuş Yasaklı @kemankeşş2 Son düzenleyen:

@kemankeşş2 hocam seyahat yasaklarının kaldırılmış olmasını ve kamu personellerin normal çalışma sistemine geçmiş olmasını özellikle vurgulayalım etkinliklerde burası çok önemli çok çabuk bir şekilde duyuruyu almalıyız yoksa esnekliklerle beraber artış olursa yasaklar yeniden gelebilir

• P
                                    plansız Yasaklı Son düzenleyen:

Hadi gözünüz aydın dostlar, bence Kurum, en çok seyahat yasakları dolayısıyla tarihleri açıklayamıyordu . En büyük engel kalktı sayılır, tedbirler de alınırsa şu an mülakatlar için bir engel yok sayılır. Tabi benim kişisel yorumum.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • R
                                      ridvan Son düzenleyen:

İnşallah en kısa sürede açıklanır mülakat tarihleri..

Bu dünyada en büyük ihsan
                                      Minnet etmemek
                                      Mertçe yaşayabilmek imiş...

• M
                                        menizarar1 Son düzenleyen:

En geç pazartesi açıklanır bence

• M
                                          mathilda Son düzenleyen:

Hadi açıklansın bir an önce artık şu tarihler seyahat yasağı da kalktı

• P
                                            Pinky Dondurulmuş Yasaklı Son düzenleyen:

Evet seyahat yasağında şerh var riskli şehirlere duruma göre yasak gelebilir diyordu o yüzden bir an önce duyuru umarım gelir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 45
                                            • 46
                                            • 47
                                            • 48
                                            • 49
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 47 / 227
                                            • İlk ileti