yardım🙏
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Çok uzun zamandır siteyi ziyaret etme fırsatım olmadığı için belki daha önce paylaşılmıştır ama özür dileyerek soruyorum kpss hukuk ve maliye alanında yapılan değişikliklerin son güncel haliyle elinde pdf olan bir arkadaşım var mı? Bir bebeğim var ve yine de bu süreçte kpssye hazırlanmak istiyorum oyüzden çok ayrıntılı araştırma fırsatım yok eğer elinde bulunan bir arkadaş varsa rica etsem benimle paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum
-
@dlkdr Maliye ile ilgili tablolardan oluşan bir not var.Hukuklarda da hepsi yok ama Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku, İcra-İflas Hukuku var.İsterseniz mailinizi yazın atayım hocam.Ama notlar özet notlar yani size yeterli olur mu bilmiyorum.
-
@Cedric ederdilek@gmail.com en azından eski bilgilerden neler değişti az çok aklımda klaır hocam çok teşekkür ediyorum çok saolun
-
Merhabalar bende anayasa ve idare hukuku notları var isterseniz atabilirim
-
@dlkdr rica ederim hocam sizde sağ olun, mailinize attım.Ders ders ayırıp attıp maillerin başlığında hangi ders olduğu yazıyor hocam.Birde gereksiz bir detay ama Maliyede bir kaç harf hatası var zaten okurken anlarsınız.Mesela bir yerde Verginin Unsurları yerine, Zerginin unsurları yazılmış yani okuyunca anlaşılcak hatalar.kafanıza takılan yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer olursa buraya yazarsınız hocam, doğrusunu bulmaya çalışırız.Kolay gelsin hocam iyi çalışmalar dilerim.