TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sigorta meselesi..

DİĞER
    sigorta meselesi
    2
    5
    157
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      Kızıl Elma Son düzenleyen:

Herkese selamlar. Geçende hastaneye muayeneye gittiğimde sigortamın olmadığı söylendi ve ilaç yazdıramadım haliyle. Şu an bir yerde çalışmıyorum. 2018 de mezun oldum sanırım 2 sene geçtiği için böyle oldu. Bu durumda ne yapmalıyız arkadaşlar hiç bilgim yok bunlarla ilgili yardımcı olabilir misiniz?

Sana vahyolunana uy ve Allah hükmünü verinceye kadar sabret. O, hükmedenlerin en hayırlısıdır.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • B
        başarısız @Kızıl Elma Son düzenleyen:

@Kızıl-Elma hocam 25 yaşını doldurduysanız gss primi ödemeniz lazım her ay. Edevletten sorgulayın. Eğer yaşınız dolduysa borç birikmeye başlamıştır.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • K
          Kızıl Elma @başarısız Son düzenleyen:

@başarısız yaşım dolmadı hocam henüz, ama mezun olalı 2 seneyi geçti. Peki şuan ne yapmam gerekiyor?

Sana vahyolunana uy ve Allah hükmünü verinceye kadar sabret. O, hükmedenlerin en hayırlısıdır.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • B
            başarısız @Kızıl Elma Son düzenleyen:

@Kızıl-Elma sgkya gidip sigortanızı uzatabilirsiniz sanırım hocam herhangi bir sıkıntı yoksa. En doğru bilgiyi onlar verecektir.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • K
              Kızıl Elma @başarısız Son düzenleyen:

@başarısız en azından telefonla bir iletişime geçeyim hocam

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti