2020 KPSS GK - GY SORU VE CEVAPLARI (LİSANS)
-
2020 KPSS Lisans GK - GY ( Genel Kültür - Genel Yetenek) oturumunun şimdiden iyi geçmenizi sizlere temenni ederek soru ve cevapları bu başlık altında toplayalım istiyoruz arkadaşlar. Şayet çok karışacak olursa bir kaç başlık daha açabiliriz. Aynı zamanda sitemizde de soru ve cevapları yayımlamaya çalışacağız. Başarılar dileriz.
-
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr saat9 da uyandım. gitmedim sınava. 2 yıl bekle beni kpss
zabıta olacaktım hayallerim yıkıldı
-
Kitap defterleri atmadan evvel sınava başvurmuştum. Bu hafta haberim oldu sınavın hafta sonu yapılacağından. O kadar uzaklaşmışım konudan (Burada beni küstürenlere saygılarımı sunuyorum) . Kayseri’de de haliyle covid kol gezdiği için (80’lik pozitif teyzenin 5 düğün gezmesi olayı mesela) aman zaten çalışmadım virüsü göze alamam deyip girmedim. Neler sorulduğunu merakla beklemekteyim.
-
Mukaddime İbni Haldun
Adalet Bakanı : HSK Başkanı
CB Görevi Olmayan : Genel Af İlanı
Borç sözleşmesi geçersiz kılmaz : Borçlunun borcunu ödememiş olması
2019 UNESCO tarafından eklenen şehir : Kırşehir -
Kaplumbaga terbiyecisi.
Fahriye abla.
Penisilin icat edip odulu paylasan.
Istiklal yolu
Istinaf temyiz -
@mahalkme kuran okuyan kız
-
Matematik soru ve cevapları
Torbaya atılıp sonra çekilen 3 sorunun peşpeşe geldiği cevaplar : 1. Soru topların toplamı 80
2. Sorunun cevabı :
3. Sorunun cevabı :Olasılık sorusunun cevabı : 1/15
Sayıların çarpımı sorusu : 568=240
Kümelerle ilgili sorunun cevabı :
Yaş problemi sorusunun cevabı : 31
2serli 3 şerli grup oluşturma sorusunun cevabı : 112
Köklü ifade sorusu kök 10 verilen : 2
Sıralama sorusunun cevabı : b büyük c büyük a
Faktöriyel sorusunun cevabı : 60
Çemberde acı x kaçtır : 20
Altıgen sorusunun cevabı : 22 kök 3 -
@Antimülakat geçen seneye göre yetenek zor kültür kolay gibi geldi sizin düşünceler?
-
Eşim öğretmenlik için girdi Türkçe'nin zorladığını söyledi.
-
Şu türkçe öğreten kuruluş yunus emre enstitüsü. Orada gönüllü çalışmıştım bi ara
-
Toprak doğuran,
Fof(a) = 5 f(a),
Eskişehir,
I. Kılıçarslan,
Yargıç,
Trablusgarp, -
Kuran okuyan kız sorusu neydi ya ben hiç görmedim.
-
Hürriyet kahramanı sorusuna edirne dedim de yanlış sanırım. 1908 meclis açılışı olacaktı
-
"kolektif imgelem ve varsayımın icatlarına inanmanınn getirdiği konfor ve iktidar" ben bu cümleyi arada bi ortamlarda kullanır hava yaparım.
-
@Antimülakat, içinde söyledi: 2020 KPSS GK - GY SORU VE CEVAPLARI (LİSANS)
Mukaddime İbni Haldun
Adalet Bakanı : HSK Başkanı
CB Görevi Olmayan : Genel Af İlanı
Borç sözleşmesi geçersiz kılmaz : Borçlunun borcunu ödememiş olması
2019 UNESCO tarafından eklenen şehir : KırşehirCb görevi olmayan sorusunun cevabi : cb milletlerarası anlasmalari onaylar ve yayinlar diyen şik idi. Cb kanunlari onaylamaz bunu meclis yapar. Cb yayinlar
-
Gitgide neleşiyor dostlar buyrun. Desteklerinizi esirgemeyin.
https://www.tercihiniyap.net/kpss/2020-kpss-matematik-sorulari-ve-cevaplari-osym-h11287.html
-
@Legendary1 genel af ilani vardı. O meclisin gorevi
-
@Legendary1 anayasa madde 104e bakabilirsiniz, onaylayan Cb. TBMM'nin görevi uygun bulmak.
-
@d3mir3l
12222253ab2
Birinci soru 15
İkincisi soru 80 buldum -
Günceli hazırlayan hiç güncel gelişmeleri takip etmemiş galiba