Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Böyle büyük bir hata nasıl yapılır , t.c. nasıl karıştırılır ya ?Bu insanların vebali iki yakalarında olsun
-
@shepherd ben emin olmak için aradım hocam. Girdiğim bilmem kaçıncı mülakattı. Nedense inanamadım. Başarılı yazıyodu bende de. Lakin aradım ki başarısız yazıyor dendi. İsimlerle tc lerin kaydığını söylediler. Değiştirileceğini söylediler. Sonra site iptal oldu zaten.
-
Mülakat sonucu beklemiyordum ama bu durum büyük skandaldır.Sabah ki listede TC ile isim uyuşması olmasına rağmen sonraki listede başarısız olan var mı?
-
@eomer, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Mülakat sonucu beklemiyordum ama bu durum büyük skandaldır.Sabah ki listede TC ile isim uyuşması olmasına rağmen sonraki listede başarısız olan var mı?
Zaten sisteme tc kimlik no ile giriyoruz ve tüm bilgilerimiz sistemde sabit.
-
@shepherd ee o zaman isim ile TC nasıl karışıyor.Bana pek mantıklı gelmedi.
-
Sabahki tc si farkli olan varmi onu arayin soyleyin bence tc ile isim karissa farkli olurdu ilk açıklandığında oyle değil mi
-
tc ler tutuyordu sabahta da şimdi de
-
@fatos TC iki sonuçta da aynı görünüyor sadece sonuç kısmıni kaydırmıslar anladığım kadarıyla. Böyle büyük bir hatayi nasıl yaptılar inanamiyorum. Bu durumdaki arkadaşlar napacaksınız
-
@cyy00 Sabah başarılı olduğu halde başarısız olanların elinde ekran görüntüsü varsa bence önce memurlar.nette haber yaptırabilir. Ayrıca bu işin sonu mutlaka mahkemeye gitmeli
-
@cyy00 verileri girmekte liyakat. Güvenliğin gu olmasi metaforuna katkıda bulunan bir memur beceriksizliği diyelim.
-
Bu saçmalığı yaşayan arkadaşlar yaşadığımız mağduriyetin çözümü olmasa da ben bir dilekçeyle bakanlığı dava ederek manevi tazminat talebinde bulunacağım. Beraber hareket etmek isteyen olursa iletişime geçebilir.
-
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
İstanbul işletme 1. yedeğim, gelmeyecek olan var mı acaba başka yeri kazanıp filan?
-
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir
-
@mkv19 lütfen vazgeçmeyin hocam. Hiç kimsenin insanların umutlarıyla duygularıyla oynamaya hakkı yok. Benim elimde kanıt olmadığı için sadece onları Allah’a havale edebiliyorum. Hakkımı helal etmiyorum hiçkimseye.
-
Benim sonucum da "başarısız" geldi. Sabah sisteme girememiştim. Halihazırda 657'yim zaten, üstelik söz konusu sınavı açan Bakanlıkta çalışıyorum, yani baştan liyakatimin olduğunu söyleyebiliriz. Mülakatıma gelecek olursak; yarım saat sürmüştü ve hem dört tane alan sorusunu hakkıyla cevaplamıştım hem de mülakatın ingilizce kısmını problemsiz halletmiştim. Bu sınavdaki başarısızlığın tanımı farklı olmalı...
-
3 ayda açıklanmadı ama son anda yanlışlık yapıldı. Ne komik!
-
Mülakatım 35 dakika sürdü
Bütün soruları tam anlamıyla teklemeden ayrıntısıyla cevapladım
Rusya amerika ilişkisini yaklaşık 5 dakika boyunca ingilizce olarak çatır catir anlattım
Sabah girdim başarılı yazıyordu
Nasıl sevindim anlatamam
2 saat önce girdim başarısız yazıyor
Insanlık mı lan bu -
@hakantemiz
Kpss puanım 93
Yds puanım 96.75
Mülâkat süreci çok güzel geçti
Ben daha ne yapayım
Kimi alıyor bunlar anlamadim -
@Liverpool295 Benim de Ankara endüstri mühendisliği.