2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar Başkent kariyerin 8 li denemesini önerirmisiniz nasıldır?
-
@sosyal iyi gibi gibi.
Türkçe, Hukuk kısmı -insan hakları hariç- sınava yakın. Tarih uzak. İktisat ve tr sınavdan zor. Ama 8 deneme de aynı ağırlıkta hazırlanmış kendinizi 2-3 net yukarı değerlendirerek test edebilirsin
-
@hedef2020 çok teşekkür ederim
-
Savaş yayınevi (kas) 2020 diye geçen senenin denemesini yayınlamış, işin ilginç yanı yanlışlarını da düzeltmemiş denemelerde hata çok
-
@suigeneris123 evet ilk üç denemeyi çözdüm katılıyorum size. Başka çözen arkadaşlar varsa iktisat hakkında ne düşünüyorsunuz zor mu kolay mı ? İktisat çözmeye yeni başladım o yüzden yorumları merak ettim
-
@sosyal baskent kariyerin denemesinde cevap anahtarlarında sorun var dikkat ederek kontrol edin cevaplarınızı, denemeye gelirsek genel olarak sınavdan daha kolay bir deneme insan hakları zorlama biraz onun harici kolay sınav formatında. Alınabilir
-
Arkadaşlar aklıma takılan bir konu var abim birkaç yıl önce adam yaralamadan cezaevine girip çıktı şimdide yağmacılıktan aranıyor güvenlik soruşturması sonucu abim yüzüne mülakattan elenirmiyim ?
-
@Gökçe-Ç
örgüt, siyasi suçlar vb. olmadığı sürece yakınların fiilleri çok etki etmiyor diye biliyorum. -
@Gökçe-Ç cezaların ve suçun şahsiligi ne yazık ki ülkemizde işlemiyor.
-
@Gökçe-Ç Seneye girmeyi düşünüyorum güvenlik soruşturması yeni kanunda kardeşi kapsamayacak diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
-
Arkadaşlar 2020 sistem 7 li denemeyi sakın almayin paranıza yazık edersiniz
-
Sırf bunun için hesap açtım bu kadar kötü bir deneme seti olamaz
-
@mhmt2806 evet hocam haklısın bu deneme hakkında saçma sapan sorular tasarım iç içe ne sorduğu belli değil
-
Her sene kaymakamlik denemesi satan bir yayınevinin nasiĺ olsa satılacak deyip bir önceki yılın hatalı denemesini güncel diye satması piyasa başarısızlıklarından hangisine örnektir?
A)asimetrik bilgi
B)ters seçim
C)Moral Hazard(ahlaki tehlike)
D)Finansal uyanıklık
E)Hiçbiri -
Gariban somürücülügü
-
@suigeneris123 sinyal gönderdiğiniz için teşekkürler:) az daha alıp enformasyon asimetrisine maruz kalıyormuşum:) geçen yılki denemeyi silsem çözsem mi diye düşünüyordum, doğru düşünüyormuşum:) ayrıca yeni hazırlanan bir şey de yok. Hepsi kastan toplama soruların
-
Kaim 5 diye bir deneme aldim fazla arastrmadim 5 tane deneme vardi onu cozdum sadece fean degildi .burdaki yorumlari gorunce baska deneme almamaya karar verdim
-
Kaim rituel a kadro akademicus iyi kurultay daha çözmedim
-
Gönül rahatlığı ile alabileceğimiz denemeler nelerdir? Ben A Kadro Beşli deneme aldım iki tanesini çözdüm. Bence alınabilir. Yukarıdaki iletilerde olduğu gibi bir sürprizle karşılaşmak istemiyorum :
-
@Rumelili yukarıda bahsettim hocam söylediklerimi bizzat çözdüm ve iyi