Acilll 2021 Kpss A dersane önerisi
-
@edielik
Hocam ilk kez çalışacağım için beni disipline etsin diye düşündüm. -
Bu yıl monopoldeydim. Hocaları ve kitapları gayet yeterli ve çok memnun kaldım. Doğru düzgün hazırlanmamış olmama rağmen iyi bi puan bekliyorum bunu da hocaların ders anlatışlarına bağlıyorum. Tavsiye edebileceğim şu olabilir her grup aynı dersle başlamıyor ve hangi dersle baslarsaniz baslayin ilk aldiginiz ders biraz karambole gelebilir. Sonucta hiçbirimiz okulda ultra yogun ders calisma temposunda olmadigimiz icin hele ki yeni mezunsaniz son doneminiz de pandemiye denk geldi ders calismaya baslamak biraz zorlayacak. O yuzden hangi derste daha az zorlanacaginizi dusunuyorsaniz o dersle baslayan gruba yazilmaniz sizim icin daha iyi olabilir.
-
@rrrsss1610
Teşekkür ederim hocam. Soru çözmek için hocaları bulabiliyor muyuz ? Bir de soru çözüm saatleri olacak şubattan sonra dediler,verimli geçiyor mu ?denemeler düzenli vs yapılıyor mu ?Bir de kurumda ders çalışmak için ortam öyle mu ? -
@yenimezun1 ben atandım Allaha şükürler olsun şuan Sayıştay sınavına çalışıyorum
-
@fmuslera
Hayırlısı olsun hocam
Şu an nerdesiniz ya da söylemek istemez iseniz unvanınız nedir ? -
@yenimezun1 hocaları her zaman bulabilirsin. Kurum müdürümüz şey demisti hatta aradığınız hoca benim odamdaysa soru sormak icin çekinmeyin girin içeri sizin sorulariniz daha onemli demisti. Çok da anlayışlı ve ilgililer. Denemeler duzenli yapiliyordu pandemiye kadar tabi... soru çözümlerine yine pandemiden dolayı katılma imkanimiz cok olmadi ama oldugu zamanlarda verimli geciyor ayrıca dedigim gibi her an bulabilirsiniz hocaları kendi ofis saatleri de var bazilarinin hem okulda hem dershanede. Cok faydasini gorursunuz ama elbette hangi kurum olursa olsun is sizde bitiyor. Kendim gittim diye övmüyorum sonuçta hic yazamaya da bilirdim ama guvenebileceginiz bi dershane olusundan suphe etmeyin
-
@rrrsss1610
Çok teşekkür ederim hocam, bir de kafamı karıştıran bir şey olmuştu. Bazi dersanelerde işte başarılı öğrenci dosyaları var. Bize gösteriyorlar fakat monopol bunu yapmıyor muş. Kpss sonrası öğrenci takibi hiç olmuyor diye merak ettim,fakat sonra buna takılmamam gerektiğini bunun aynı zamanda bir reklam aracı olduğunu gerçeğini farkettim. Bir de okulda demissiniz hocam, gazi üniversitesinde mi yani.
Son olarak hukuk dersleri nasıldı,hakimlik grubuna giren hocalar mi giriyor derslere
Teşekkür ederm -
@yenimezun1 aklıma bir söz geldi, kuyumcu malını satarken bağırmaz evet Gazi Üniversitesi ' nin hocası çoğu. Ben de ordan mezun oldum bu sene. Son yılda gitmiştim yani dershaneye. Siz iyiki oyle yapmamışsınız cok zor oluyordu. Evet hakimlik grubunun hocalari giriyor. Kitaplar da aynı zaten. Hocalar sırası gelince söylüyor burasi hakimlik grubunun konusu atlayacağız diye. Zaten hakimlik dusunenlere de yardimci oluyorlar
-
@yenimezun1 bu arada bahsetmeyi unutmuşum sınav sonrası öğrenci takibi kurum sinavlarina hazırlık süreciyle ilgili konferans tadında yapılıyor bazı dershanelerde. Ama monopolde dönem içinde kurum sinavlarina hazırlık bilgisi dersle birlikte veriliyor zaten. Ayrıca dershanedem ayrilali 2 3 sene de olsa her gittiginizde ilgileneceklerdir emin olun. Donem içinde gelen cok oldu çünkü
-
@rrrsss1610
Tüm cevaplariniz için teşekkür ederim. Bu sinavlara hazirlanirken scalayi geniş tutmak gerek diye düşünüyorum,hakimlik hocalarının girmesini bu nedenle arti olarak değerlendiriyorum. Evet son sınıfta dersler ile birlikte zorlanırım diye düşündüm,mezun olunca gitme kararı aldım. Tekrar teşekkür ediyorum size, umarım her şey gönlünüzce olur -
@yenimezun1 teşekkür ederim, hepimiz için en hayırlısı olur inşallah
-
Tüm dershanelerden derece öğrencisi çıkar her dershane den de memnun kalmayan lanet okuyan cıkar bütçene uyan ders saatleri uyan içine sinen birine git farketmez
-
@Willsmithh
Haklısınız hocam. Siz böyle deyince Yaklaşım Kariyer Dersanesini merak ettim. Fiyat olarak baya uygun. Siz dersaneye gitmiş miydiniz peki, eğer gittiyseniz nereye gittiniz merak ettim -
ankara kuzey akademi hukukcuları nasıl