2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Arkadaşlar 72,75 alan var mı başarı sıralamasını yazabilirse çok memnun oluruz
-
@tabanpuan01 hangi sebeple hatırlatmak istediniz acaba?
-
@tyr61 Başın sağolsun kardeşim, rabbim muvaffak etsin insaallah...
-
Arkadaşlar kaç puandaki kişi kaçıncı oldu diye merak edenler için; https://www.tercihiniyap.net/ozel-haber/2020-kaymakamlik-sinavi-puana-gore-basari-siralamasi-nasildir-h11847.html
-
Arkadaşlar ben optiğimi görmek istiyorum 1 tane boş fazlam var 1 adet yanlış fazlam var bunla alakalı nasıl bi süreç izlememiz gerekiyor ?
-
@tyr61 Allah Rahmet Eylesin kardeşim. Çok üzüldüm gerçekten, takdire sığınmaktan başka çare yok. Bir tarafta böyle bir gerçeklik söz konusu iken diğer tarafta başka güzel haberler söz konusu. Umarız mülakatta da hedefine ulaşırsın.
-
@hky aisten görebilirsiniz hocam cevap kağıdını
-
Arkadaşlar zannımca mülakata 500-600 kişi kaldı. Keşke standart sapma olsaydı
-
@bozkurtbey 416 işi hocam
-
@geliruzmanı07 72.75 -- 417.
-
71,75 net ve 486.
2 tane soru. Sınavda 2 tane sorunun yanıtını değiştirdim ve yanlış çıktı.
Tr Ekon planların özellikleri.
"Vergi yükü" yaptım önce,sonra değiştirdim "uzun dönemli..." yaptım. Diğeri de Devrim Tarihinden resmî gazetenin çıkarılma nedeni.
Değişmemiş olsam şimdi 71,75+2,50=74,25
1 tanesi olsa 71,75+1,25=73
Ve mülakatta idim.Bunu neden yazdım peki?
Sınava hazırlanacak arkadaşlara,sınavın karakterinin ne olduğu konusunda bir çok çok önemli veriyi sunmak için.Benim son 1 hakkım kaldı ve kullanacağım.
Şunu demek istiyorum bu sınav kalitesiz bir sınav. Evet "çok çalışan" ile "çalışmayan "ı ayırıyor; ama "çalışan" ile "çok çalışan"ı ayırmıyor maalesef. Ben kitap,not yüzü açmadan girseydim,69-70 net rahatlıkla yapardım.
Mülakata kalan arkadaşlara başarı dilerim. Umarım içlerinden bu göreve yetkinliği olanlar kazanır.
-
Herkse geçmiş olsun arkdşlar. Kazananları kutlarım. Bende 74 beklerken 71.75te kaldım sıralamam 486. Nasip demekten başka bişe gelmiyor elden.
-
@hky Hocam benimde en güvendiğim soru insan haklarında ilçe insan hakları sorusu cevabı kaymakam olan bende boş gösteriyor nasıl oldu anlamadım ama değişen bir şey yok bir soru yetmiyor iki soru lazımdı mülakat için. Hayırlısı demekki işaretlemeyi unutmuşum.
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı uğurlu olsun sonuçlar. Şükür benimde oldu. 80 puan.
-
birinci kaç puan aldı acaba? Bilen var mı?
-
Anayasa, İdare hukuku ve Mahalli İdareler kısmının hepsini doğru yapıp da kazanamayan bir ben vardırım sanırım. Çok çalışan mı kazanıyor? Hayır. Salt çalışmak yetmiyor maalesef. Sınav kısmetimizin de olması gerekir. Rabbim bir gün yüzümüzü güldürür hiç şüphe yok. Önemsemediğimiz derslerin üzerine düşmedik. Bu sınav için ders eleme lüksümüz ne yazık ki yok. Her derse hakkıyla çalışmak gerekiyor. Allah bu yola çıkan herkesi başarıya ulaştırsın.
@tyr61 kardeşim güzel annemizin mekanı cennet olsun inşallah. Ben de inşallah rahmetli babacığıma bir gün “kazandım” diyebilirim. Mülakatında rabbim muvaffak eylesin, utandırmasın seni kimselere karşı.
-
Discoteque diye bir arkadaş vardı arz şoku sorusu iptal olmasın diye savaş veriyordu kazandı mı acaba yazmamış hala merak ettim umarım kazanmıştır
-
EFENDİLER benim iş seneye kaldı . Kazananları tebrik ederim
-
@lallanaa kaç puan aldınız?
-
Kazanan ve kazanmayan arkadaşlar için cümleten hayırlısı olsun diyorum. Tecrübeli arkadaşlar sizce mülakat tarihi ne zaman olabilir hangi ay için de ?