YDS Video Ders Öneri
-
Merhaba arkadaşlar,yds ilk girişimde 40 aldım.Kendim çalışarak.Canlı dersleri arastırdım fiyat olarak fazla geldi.Video dersler biraz daha ekonomik.Daha önce video ders satın alan var mı? hnagi hocayı hangi kurumu önerirsiniz? akın dil ve remzi hoca ön plana çıkıyor şimdilik .Tavsiyelerinize açığım.
-
@drvs-uras hocam ben ankara dil akademisinin demo videolarını izlemiştim, çok beğenmiştim. Eğer kendim halledemesydim o hazirlandigim süreçte mutlaka tijen hocadan almayı düşünürdüm.
-
@drvs-uras video dersleri var mı bilmiyorum ama
-
@drvs-uras youtubetan ydstime a bakabilirsiniz hocam. Demo videoları mevcut, ayrıca kelime paketi, okuma paketi gibi ayrı ayrı paket içerikleri de mevcut. Fiyatları da diğerlerine göre daha makul. Bakmanızı tavsiye ederim
-
Remzi tavsiye etmem
-
Ben akın dil'den faydalanmıştım. Benim için yararlıydı. Bunun dışında ben bol soru çözmenizi tavsiye ederim.
-
Kesinlikle Akın Dil. Ben Ahmet hocanın 2018 videolarını izleyerek 2020 yds den 78 aldım. Tavsiye ederim.
-
@aday13 seviyeniz ne durumdaydı başlarken hocam.sıfırdan değildir diye tahmın ediyorum.İyi puan tebrikler
-
@guyguy26 Teşekkür ederim hocam. Evde çalışmayı denemiştim kendi kendime 56 almıştım. Sonra akın dil Ahmet hocanın videolarını izledim. Birde akın dilin 40 mini test kitabı var. Onu 2 kere çözdüm. Zaten soru çöze çöze nerde eksik olduğunuzu anlıyorsunuz.