🔊🔊YÜKSEK PUAN ALAN ARKADAŞLARA SESLENİŞ ALANI 🔊🔊
-
Beğendiğim bir ileti paylaşmak istiyorum:
''sayın yüksek puanlı adaylar ilan tarihlerini revize ettirmek için harcadığınız enerjiyi kadro isterken de görmek istiyoruz.''
ALINTI TWİTTER: Anıl ( @faitdu_prince )NOT: Yazım yanlışı varsa uyarın.
-
@hayırlısı035 Twitter'daki bu laf göndermeler çocukça geliyor. Kime diyecekse doğrudan dese daha doğru bence. Kim hangi hesapla katılıyor bilmediğini düşünürsek birini hedef aldığı bariz.
-
@onuktekin Bence sadece birini hedef almıyor bence. Azımsanmayacak sayıda İİBF'li böyle davranışta bulunuyor. Telegram gruplarda veya etkinlik zamanında bazı İİBF'li sadece belli etkinlik yapılsın diye uğraşıyor. Hatta bazıları o etkinliği yapıldığın ya birkaç twit atıp gidiyor ya da hiç katılmıyor. Bu durumu eleştiren etkinliklere öncü arkadaşımız hesabın kapattılar.Eleştirinin bir kısmı aşağıda
Zamanında etkinlere katılmayan bazıları ben whatsapp grubunda eleştirince tartışma çıktı. Sonra öğretmenler gene ek atama aldı bizim İİBF'liler bakakaldı. Maalesef bu durum aynı devam ediyor.... -
@hayırlısı035 bu olayı biliyorum. Burada söylenen şeyler doğru.
Bu olay daha başka. Adil olan erteleme olması diyemiyorlarsa kimseye bir şey deme hakları yok. Erteleme isteyenlerden tanıdığım etkinliklere katılan çok kişi var. Çoğunu böyle tavırlar soğuttu. Bakan değişimi başvuru bitince olsa ve sınav iptal olsa bu kişiler, sınava aynı gün diye başvuru yapmayanlara kader mi diyecekti? Bu olayda neden bir olunmadı? Adil olan işine gelmiyor diye susan bir çok kişi var. Böyle bir olunması zor. İşe girenler böyle sebepler yüzünden desteğe devam etmiyor. Diyecek daha çok şey var ama tespitten öteye gitmiyor. -
5 il de hikayeymiş anladık. Sayılar bu kadar azken ve atananlar da başvuruyorken işimiz çok zor. Şartlari biz hep birbirimiz için zorlaştirdik zaten. Millet gitsin 70li puanla ögretmen olsun biz de birbirimizn kuyusunu kazalim anca. En iyi bildigimiz bu cünkü.
ALINTI TWİTTER: Butimar ( @butimar_k ) -
@hayırlısı035 hocam yanlız öğretmenlikteki puanlar a grubundan biraz farklı örnek turkce öğretmenlik puaninda birinci 86 puan aldı a grubundaki gibi direk 100e tamamlanmiyor o yüzden puanları düşük duruyor kaldı ki guy 75-76lara kadar gelmiş yani çok da yüksek değil
-
Şu daha önce atanan arkadaşlar sizin hakkınız yenildiğinde hakkımız yiyiliyor atananlar niye başvuru yapıyorlar hakkımı helal etmiyorum diyenler vardı ya işte onlar sizlerin öncekilerden bir farkınız kalmadı ve binlerce kişinin hakkına girdiniz haklarını helal etmezler bilesiniz.
ALINTI TWİTTER: Rıdvan ( @Rdvnolhn ) -
@churcill Branştan branşa değişiyor hocam. Kardeşimde türkçe öğretmeni olmasından biliyorum. GK-GY puanlarımız aynı olmasına ve alan puanı sadece yarım puan farklı olmasına rağmen ilk senenin ilk atamasında batı iline atandı. Ben ise 2,5 sene içinde göç,belediye ve valilik ilanları girip çıkıyorum. İnsallah guy sınavı başarılı olurum da rahatlasam.