TY Uygulaması
-
Dostlar forumda da sitede de uzun zamandır şikayet edilen konular ve yaşanan sıkıntılar var. Son günlerde aksaklıklar biraz daha artmış görünüyor.
Artık internet kullanıcısı için yalnızca içerik değil; kullanım, konfor, kolay ulaşım, basit dizayn, akıllıca yerleştirilmiş rahatsız etmeyen reklam ve popuplar gibi unsurlar da çok önemli.
Web tasarımcı ve yazılımcı arkadaşlar bu konularda daha geniş fikirleri sahiptirler.
Aynı zamanda internet kullanıcıları için herhangi bir platformu bir uygulama üzerinden kullanmak artık çok daha konforlu ve tercih edilesi.
Kaldı ki tercihiniyap platformu günlük kullanıcı trafiği açısından gayet yoğun bir platform bana kalırsa. Sadece forum kısmında bile ciddi bir kullanım görüyorum ben.
Artık bu platformun da bir uygulamaya sahip olması gerektiğini düşünenlerdenim.
Aynı şekilde düşünen ve bir uygulamanın yapılmasını isteyen arkadaşlar bu başlık altında görüşlerini belirtirse ty sahip ve yetkililerine duyurmuş oluruz.
Ciddi bir talep olursa bu iş yapılabilir bence dostlar. -
@kamuadayı kesinlikle haklısın. Çok ciddi çalışmalarımız var bu konuda ama teknik destek aldığımız kişi sayısı biraz sınırlı. Bazen çaba göstermek, bir şeyi istemek yeterli olmuyor. Bu kod yazma ve bilişim işinde kumanda başkalarının elinde. Elindeki para ile bile bazen istediğin işi çıkartıramıyorsun. Aynı evine usta çağırıp ustanın işi istediğin gibi yapmadığını düşün. Bu yazılım piyasası da biraz öyle. Ama hepsini zaman içerisinde teknik ekibimiz yapacaktır. Talepleriniz önemli bizim için.
-
@antimülakat
anladım üstad. kesinlikle öyle bir iş yapılacaksa ehline yaptırılmalı ve ortaya güzel bir iş çıkarılmalı.
bu konuda size bilgi ve tecrübesi ile destek olabilecek arkadaşlar var ise forumda lütfen iletişime geçelim arkadaşlar. çevrenizde bu işi hakkıyla yapabileceğini düşündüğünüz kişi veya firmalar var ise ty ekibine iletebilirsiniz. -
@kamuadayı keşke öyle olsa kardeşim. Taşıma su ile değirmen dönse. Ben sana diyorum ki al kardeşim sana şu kadar para dediğin adam bile çoğu zaman güzel iş çıkaramıyor. Sen diyorsun forumda varsa yardımcı olsun,
-
@antimülakat Sitedeki son güncellemeyi eskiye döndürme imkânı yok mudur en azından?
-
@antimülakat
belli mi olur hocam belki çıkar bir tane bu işlerle profesyonel ilgilenen sağlam tanıdıkları olan
hayırlısı diyelim. umarım yakın zamanda olur bir gelişme. göreve başlamış olursak da durur telefonda gireriz arada. az ekmeğini yemedik ty nin