Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Beklenen bi ilandı sonunda geldi. Sinav açısından İngilizce ve GYnin oldukça ayırt edici olacağını düşünüyorum. Zira alan konularını üç aşağı beş yukarı herkes yapıyor artık. Bankalarda İngilizceye önem veriyor ayrıca.
-
Önceki sinavda teftiş mülalatina katıldım. Soracaklarınız varsa cevaplayayim
-
@Legendary1 siz geçtiniz mi hocam
-
@Legendary1 soruların zorluklari nasildi ozellikle.alan ve ingilizce soru duzeyleri nasildi ?
-
@kelebekk alani kpss a ya hazırlananlar yapar zorlayici degil, ingilizce yds kadar zor degil ancak cok da kolay degildi. Yds tarzi soru tipleri vardi okudugunu amlamaya yonelik sorular vardi. Ing zorluk seviyesi orta duzey yani
-
Evlileri genel olarak teftişe almiyolar benden demesi . Onlara itiraz etmeden turneye sıkça gidecek adam lazim .
-
Arkadaşlar benim askerlik tecili 2 ay sonra bitiyor , yüksek lisansa başvuracam uzatmak için . Ama sınava şuan başvururken tecil 2 ay sonra bitecek şekilde gözüküyor. Bu bi sorun teşkil eder mi acaba ?
-
yaşı çok yapmışlar başvuru için 18 yaşından büyük olmamak yazsana amk ülkesinde liseden sonra işe başlatsalar anca bu sınavları kim geçecek 25 yaşında üni den yeni mezun adamın alan bilgisi ve ingilizce si kaç tane kişide hey allahım hey ya millet einstein ya da biz malız yaş 32
-
@now34 borsa istanbul yanlıs hatırlamıyorsam 1995 ve üzeri şartı ile ilana çıkmıştı
-
@EsTerGon-Kalesi sonradan güncelledi 1993 yaptı başvuracak adam bulamayınca
-
@EsTerGon-Kalesi, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@now34 borsa istanbul yanlıs hatırlamıyorsam 1995 ve üzeri şartı ile ilana çıkmıştı
Millet 3000 tl ye einstein arıyor bankalarda bence süriyeli çalıştırsın istihdam azalır en azından en son halkbank rezil bir sınav yapmıştı ne sordukları belli değil adam uğraştırmaktan başka bir şey değil gireceklere başarılar... 2012 de de ziraat ekmişti gy-gk sınavıyla gişe şimdi adamlar mefettiş, hatta güvenlik görevlisini banka personeli yapan bankalarda var KAPİTAL DÜZENİN İŞLEMEYECEĞİ SOSYALİST DÜZENE GEÇME VAKTİ ÇOKTAN GELDİĞİNİ SÖYLÜYORUM ÇEVREME AMA DİNLEYEN YOK altta kalanın canı çıksın, sıkışınca iban paylaş olmaz bu iler böyle yazık ediyorlar gençliğe....
-
Uzmanlıklara başvuracağım. 3 alımdan 2'si seçilebiliyor denmiş. Şimdi bir ücret mi yatıracağım 2 ücret mi? Hem Müfettiş yardımcılığına hem de Uzman yardımcılığına başvurmak istiyorum.
-
@jamiryoo sonrasında takip etmedim süreci doğrudur hocam sag olun.
-
@jamiryoo, içinde söyledi: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@EsTerGon-Kalesi sonradan güncelledi 1993 yaptı başvuracak adam bulamayınca
Bu ilana başvuran aday bulunur memlekette ama geçen olur mu bilemem ? bu yaş sıkalasında ? geçeninde yolu açık olsun ...
-
Uzman, Müfettiş ve Kontroller arasında 2 terchiniz ne olur?
-
@FrankSinatra taşra uzmanlığı mı banka uzmanlığı mı sizce?
-
sınavın 3 kadroda da 60 barajına kadar düşebileceğini düşünüyorum. İng iyi olması gerekir öyle sallamayla yapılacak 25 soru malesef olmaz. Genel yetenek kısmı da hafife alınacak bir yer değil matematiği iyi olmayan bir çok adayda burda elenebilir amacım çok bilmişlik taslamak değil daha önce ziraat uzman yard girmiştim ve ingilizcem olmadığı için elenmiştim
-
tecilim temmuzda bitiyor, kurum 31.12.2020'ye kadar tecilli olması gerek demiş. sınava başvursam, başvurumun geçerli olmama durumu var mı?
-
Banko görevlisi için olan genel yetenek sınavı zor olur. Uzman yardımcılığı için olanı kolay olur muhtemelen.
-
Arkadaşlar, bu yapılacak iki tercih için sıralama önemi var mı? Çünkü ilanda 'Değerlendirmelerde tercih sıralaması dikkate alınacaktır.' yazıyor. Tam olarak nasıl bir sistem var, bilen aydınlatabilir mi?