Neden her sene hakim savcılık sınava giriyorsunuz?
-
Arkadaşlar neden her sene sınava giriyorsunuz? Hakim savcı olmak herkesin harcı değildir arkadaşlar. Sadece sınava girmiş ve yüksek puan almış olmanız sizin hâkimliği hakettiğiniz anlamına gelmez. Sizin gibi inatçılar yüzünden V.I.P üst düzey vatandaşların çocukları, yeğenleri direkt hakim olabilecekken; sınav, mülakat gibi saçma sapan tiyatrolar düzenlenmek zorunda kalınıyor. Gönlünüz olsun diye...
Ben diyorum ki bir Twitter etkinliği yapalım. Üst düzey siyasiler ve bürokratların aileleri, çevreleri vs aralarında bu kadroları bölüşsünler. Birbirlerine ikram etsinler. Tabi cemiyetleri de unutmamalı. Cemiyet tarikat kadroları da kanunda yer alırsa yasal zemin de sağlanmış olur. Sizin gibi gariban ayak takımı da artık daha fazla ümitlenmesin, devletin kasasından sınav yapıcam diye para çıkmasın artık. Yüksek torpilli V.I.P vatandaşlar, mülakatla vakit kaybetmeden hakim-savcı olsunlar artık. Ne dersiniz?
-
@dumspirospero çünkü devletimizin kar eden nadide kurumlarından Ösym'nin karı azalsın istemiyoruz. hem bir umuttur yaşamak. umarım beni anlayışla karşılarsın
-
Kader olarak
-
@dumspirospero hocam genel olarak tecrübem var ama hakimlikte yok .çok mu torpil dönüyor yani hakkıyla kazanmak cok mu zor ?Adlı hakimlikte de mi bu olay var ?
-
Arkadaşlar benim naçizane tavsiyemdir; Hepimizin sınavlarla mülakatlarla uğraştığı bu yıllarda mümkün olduğunca söylediklerimizi daha ciddi şekilde ölçüp tartalım. Yarın bir gün bir mülakat süreci olur, şu olur, bu olur. Elbette burada yazdıklarınızı kimseye vermiyoruz, şu ana kadar da kimse talep etmedi ama itidalli olmaya özen göstermekten zarar vermez.
-
@haniyaki Kendisi 2 kere derece yapmıştır. Referansı yoktur, elenmiştir. Makarası şerbetindendir. Ustam(muasız)
-
@antimülakat torpilin varsa istersen buraya küfürler yaz. bakan dahi olursun dostum ben insanların hevesini kırmamak için hakimlik sayfasına yazmıyorum. deneyip acı çekip işleyişi öğrensinler. bilmiyorum ne kadar doğru ama en azından umutları olan saf temiz çalışkan vatansever arkadaşlarımız var. gerçi umut da çekilen acıyı uzatır, en büyük işkencedir malumunuz.
-
@strtmn öyle deme be ustam esnaflık zor zanaat
-
@haniyaki referansım güçsüz bu akşam da bu kaldı. Var ama güçsüz, yok gibi bir şey. Şimdi sorana göre var veya yok. Hiç olmayana göre var mesela neyse, nasiptir. Yolunu kaybeden her çocuğa yeni yollar diliyorum. Ustam...
-
@strtmn eğer yiyecek rızkın varsa her türlü olur. bu da bizim yeni avuntumuz be ustam. umudu kaybedip pes etmek olmaz.