MÜLKİYE KÜTÜPHANESİ
-
Arkadaşlar merhaba. Mülkiye kütüphanesi açık mı? Mezunlar girebiliyor mu? Fakülte kapalı olduğu için emin olamadım. Bilen varsa bi yesillendirir misiniz? Teşekkürler
-
@vasıflıişsiz o kütüphaneye dışarıdan öğrenci kabul etmiyorlar diye biliyorum zaten kampüsün içine girmek bile zor. Biz üniversite zamanı içeriden arkadaslarimizin kartlarıyla girerdik
-
@merveogutcu ben öğrenci değilim mülkiye mezunuyum. Covidden dolayı durum nasıl onu bilmiyorum.
-
@vasıflıişsiz hocam mülkiyenin durumu nasıl şimdi bir bilginiz varmı geçen sene yeğenim çok istedi sonra vazgeçti malum kpss a sürecini anlatmam yeterli oldu.Şimdi gittiği okuldan memnun değil tekrar hazırlanacağım mülkiye için diyor.
-
@obrigado06 illaki bu alanda devam etmek, kpss dışında da akademide vs kendini gelistirmek istiyorsa tabiki Mülkiye en iyisi. Ben 4 yıl önce mezun oldum. İllaki degisiklikler olmuştur. Örneğin, hocalarımızın çogu ayrıldı okuldan şu anki üniversite sınavı sistemini , kaç puana düşmüştür okul, eğitim değeri vs bilemiyorum ben de yaşlandım