Var bizimde bir hayalimiz?
-
Hayalimizden vazgecmedik yine erteledik...
-
@fatos Hocam 2. erteleyisim. ikiside virgüllerle kaçtı. Artik cok yoruldum...
-
@pisagor ayni kaderi yaşıyoruz 3. Kaldiramam artik bu bile ağır oldu..
-
Geceler zalımmmm geceler...
-
Hayalsiz olmuyor, hayalle de kalınmıyor. Bir hayal biterken diğerini düşünmeden yapamıyorsun. Ya gerçekten çok şey bekliyoruz hayattan ya da çok şükretmeden geri kalıyoruz elimizdekilere... Elimdekiler, sevdiklerim bana fazlasıyla yeter diyen var mı aramızda?
-
"Hepimiz hayallerimizin kurbanıyız" mı
-
@plansız neden hayallerimizin kurbanı mıyız? Değil de hayallerimizin kurbanıyız mı? İkinci sorudan kurbanı olmadığımız anlamı çıkıyor sanki.
-
Bu arada başlık gerçekten harika. Oluşturan arkadaşımızın eline sağlık. Şu başlığa sürekli bir şeyler yazasım geliyor. Demek ne kadar çok hayal kurmuşuz.
-
@antimülakat sürekli kendime sorduğum soru..
-
@antimülakat Gönül Yarası filminden Şener Şen'in repliği, orijinal cümleyi bozmak istemedim. Hem de sesli düşünmek gibi oldu, iyi oldu açıkçası:) Bir tartışma, beyin fırtınası amaçlamış da olabilirim:)
-
@antimülakat bir söz var hani crisroph colomb amerikayı keşfetti mutlu olmadı çünkü onu ararken daha mutluydu diye, kendimi öyle görüyorum hayal kurmak ve bir hayale hedefe bağlı olmak beni ayakta tutuyor hatta şuan olmak istediğim nokta benim için uzun süre hayaldi ve gerçek oldu bununla yetinmek korkutucu geliyor.
Ben kendi adıma konuşuyorum, aldığım eğitim sosyal çevrem sebebiyle erişkin olduktan sonra bile geçmişten gelen mutluluk kavramlarına takılı kalmışım gerçekten ne mutluluk insan ne ile mutlu olur bu konuda bana öğretilen kalıplardan kurtulamıyorum.
Belki kendimi yeteri kadar geliştiremediğim içsel anlamda olgunluğa ulaşmaya çalışmadığım için bunların hepsi. Bir gün gerçek mutluluğun ne olduğunu umarım öğrenirim ve ozaman umarım çok şey kaçırmış olmam. -
@willsmithh gerçekten çok iyi özetlemişsin. Aslında biz hayallerimiz için ayakta kalmaya devam ediyoruz. Hep güncel hayallerimiz, hep bir nerede kalmıştık deyişlerimiz bu yüzden. Aslında bunun en büyük sebebi hakikati sosyal bilimci oluşumuzdan veya bir türlü gerçek anlamda sosyal bilimci olamayışımızdan.
-
@antimülakat Sahi nedir hayaliniz ?
-
@keynesinvarisi o kadar çokmuş ki gerçekleştire gerçekleştire bitiremedim. Sanırım insan olarak sürekli hayal ederek ayakta kalıyoruz. Hayalimizin bittiği gün, öldüğümüz gündür diye düşünüyorum.