İİBF Mezunu Birisinin Sınavla Alım Yapan Meslekler Arasından En Yüksek Diyebileceği Meslek Kaymakamlık Mıdır?
-
Merhaba arkadaşlar. İİBF'de en geniş, en yüksek, ilerleme açısından en kolay olabilecek meslek kaymakamlık mıdır? Yoksa bazı üst kurul mesleklerini de dahil edebilir miyiz?
-
@mirakar bir yetimin başını okşayabileceği, milletine hizmet edebilme mutluluğunu yoğun bir şekilde yaşayabileceği ve yaptığı işi meslek olarak değil de bir görev olarak ya da bana göre bu topraklarda yaşayan her insanın borcu olan vatanına ve tarihine hizmet borcunu ödeyebilme şuuruyla yapılırsa bir değeri olacak bir “meslek”.
-
@johnwick parası cok, torpille girme şansın yüksek, sosyal ağını gelistirirek yakınlarına iltimas sağlayacağın kanalları bol, emir yagdirip ego mastürbasyonu yapabiliyorsun. Ne yetimi hocam.
-
@mantıkuttayyr yazdığım şeyler benim bakış açım ve beklentim. Herkes kendisinden mesul. Allah hesabını veremeyeceğimiz bir iş yaptırmasın.
-
@johnwick kaymakamlık benim de idealim. Olmasını isteyebileceğim tek meslek ve bölümümü de sırf bu ideal için yazdım.