Toefl Ibt
-
Arkadaşlar Ticaret Bakanlığı’nın uzman yardımcılığı sınavı için 12 Aralık tarihinde Toefl’a girmeyi planlıyordum. Ancak bu hafta sonu da acaba sokağa çıkma kısıtlaması gelir mi? Gelirse sınava gitmemde bi sorun olur mu? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
-
@mülkiye_leee net değil, cb karar verecek diye biliyorum. sadece meraktan soruyorum bu uzmanlık için toefla girmeye değer mi? diğer uzmanlıklar açıldığında toefl değil yds istiyecekler. yani tahminimce sizin tek seçeneğiniz değil, nitekim birçok kurum müfettişlik açtı. özellikle istemenizin bir nedeni var mı? (amele tüllabından selam)
-
@mülkiye_leee muallakta bir konu sınav merkezleriyle iletişime geçebilirsiniz hacettepe tobb odtu vs onlar en doğru bilgiyi verecektir.
-
@mantıkuttayyr Hocam genel olarak Yds ve eş değerliği olan sınavlar diyor. Bir de Ticaret Bakanlığı'nın sınavını bekliyordum ama çok zamansız açtı sınavı sadece 16 gün ile yds geçerlilik sürem geçti. Müfettişlik için de puanlarım çok iyi değil maalesef. Geyikhan'dan selamlar
-
@mülkiye_leee bende yds geçerlilik süresi mağduruyum (2017) şaka gibi ocaktaki e ydsye gireceğim daha sonra merkez bankası açarsa diye. kolaylıklar dilerim.
-
@mantıkuttayyr Hocam umarım Ocak ayında e-YDS olur. Bu ayki e-YDS'nin ertelenmesi bizi mahvetti zaten. (Züppe tüllabından selam)
-
@sbf11 o ayrı bir saçmalık zaten mülakatlar yapılıyor hayat devam ediyor, e-yds mi yapılamayacak. umarım ocaktaki böyle olmaz.
-
@mülkiye_leee hocam bir şey öğrenebildiniz mi arkadaşım 199 u aramış merkezi sınav değilse ceza yersiniz sınavı yapan kuruma ulaşın demişler
-
@mülkiye_leee şimdi öğrendim hocam sorun yokmuş muafsınız belgenin çıktısını alıp gidin arkadaşım öyle dedi