Kpss Puanı Yanında YDS Önemi
-
@sbf11 Bu sene Yds ler sürekli erteleniyor. Bir türlü kısmet olmadı. Eyds gireyim dedim kontenjan saniyede doldu. Yazın giriyordum, şu dönemde çıkan malum hastalığa yakalandım giremedim. Bakalım sınav bekliyorum inşallah puanımı alacağım.
-
@sbf11 Bence de bu konu gereksiz zaman almamalı.
-
@nonamemen İnşallah hocam.
-
Ben YDS puanı olmayan Kpss puanı 90+ olan biri olarak şunu söyleyim YDS kesinlikle gerekli arkadaşlar.Mevcut Duruma şikayet etmek yerine şartlara uyum sağlamaya çalışmak en iyi seçenek. 2 yıldır Ağzım sulanarak baktığım ilanlara giren 90+ kpss 70 + yds arkadaşları görünce imreniyorum hatta kıskanmaktan kendimi alıkoyamıyorum.Artık iş gücü çok fazla ve rekabet arttı kurumlar hem eleme aracı olarak hemde nitelik olarak +1 puan yazdığı için YDS istiyorlar.Gelecek için önerim bu başlığı okuyan arkadaşlar Yds puanını üniversite 4.sınıfta almaya olmadı mezun olduğunda alsın.Hem kamu da ( Sadece YDS ile başvurulan ilan bile var ) , Hemde olurda özel sektör mecbur kalırsanız size büyük katkı sağlar.Benim fikirlerim bunlar
-
YDS gerçekten önemli. 3.kez kpssye girmiş ve 90+ puanlar almış biri olarak bunun önemini çok geç fark ettim kendi adıma. Bu yıl ydsye de girdim, henüz 70 bandına çıkamasam da aldığım puan fazladan 3 ilana daha başvurabilmemi sağladı. En somut örnek bu diye düşünüyorum