TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

KPSS A
    106
    660
    93148
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      asimetri Son düzenleyen:

Şimdiye kadar ilanlardan çeko dışlandı. Biz çekocular bu kadar söylenmedik.İlk kez çekocular için umut veren bir ilan geldi. Hepinize saygı duyuyorum ama bizi de anlayın. 2019 sınavından sonra kaç ilan geldi çekonun olmadığı, puanımız olsada kullanamadığımız. Çeko puanlarımızı kullandığımız yalnızca göç genel müdürlüğü sınavları oldu. Bizi de anlayın lütfen biz o puanları kullanamadık bile. Umarım daha fazla ilan gelir size de bize de. Herkese kolay gelsin. Lütfen kendinizi bizim yerimize de koyun.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
      • M
        merveogutcu Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu ilan için çalışmaya değer mi emin değilim o kadar fazla konu var ki hepsi kendi arasında ayrı bir dal zaten

X eomer 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • X
          xqarmedo @merveogutcu Son düzenleyen:

@merveogutcu, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Arkadaşlar bu ilan için çalışmaya değer mi emin değilim o kadar fazla konu var ki hepsi kendi arasında ayrı bir dal zaten

Bende aynı durumdayım çok emek vermek gerekiyor gibi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • eomer
            eomer @merveogutcu Son düzenleyen:

@merveogutcu, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Konular derya deniz..hali hazırda başka kurumun sınavını mülakatını bekleseydim başvururmuydum bilemiyorum zira vakıf olmadığım çok konu var.Umarım gerçekten hazırlanıp sınavı geçebileceğini düşünen arkadaşlar başvurur.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              merveogutcu Yasaklı @eomer Son düzenleyen:

@eomer şuan hali hazırda bekledigim mülakat yok bir yerden başlayayım istiyorum ancak bu ilan da pes dedirtiyor yani insana

eomer 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • eomer
                eomer @merveogutcu Son düzenleyen:

@merveogutcu öyle maalesef.

Atçanyurt'tan selam getirdim.

• Sherlock holmess
                  Sherlock holmess Son düzenleyen:

Arkadaşlar gençlik ve spor bakanı Sn Mehmet Kasapoğlu twetırda paylaşım yaptı. Bakanlıktan isteğimiz sorulmuş. Uzman kadro ilanın artırılmasını ve sınav konu başlıklarının düşürülmesini talep edebiliriz

V 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                  • V
                    vforvandetta @Sherlock holmess Son düzenleyen:

@sherlock-holmess, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Arkadaşlar gençlik ve spor bakanı Sn Mehmet Kasapoğlu twetırda paylaşım yaptı. Bakanlıktan isteğimiz sorulmuş. Uzman kadro ilanın artırılmasını ve sınav konu başlıklarının düşürülmesini talep edebiliriz

Aynen arkadaslar bakan tek tek okuyup not alacagim demis iibf kadro sayisinin artırılmasını talep edelim aglamayana meme yok

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • M
                      maxiidareci @asimetri Son düzenleyen:

@asimetri kesinlikle katılıyorum. ben çeko olarak 90 ile başvuracağım ciddi olarak da hazırlanacağım.
                      gelse bile sınavına mülakatına gitmeyecek arkadaşlar başvurmayıp ah almamasını isterim.
                      unutmayın; bugün bize yarın size olur.
                      zaten piyasada iibf linin en büyük rakibi yine iibf li oluyor çoğu zaman.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • M
                        merveogutcu Yasaklı @maxiidareci Son düzenleyen:

@maxiidareci 90 ile sıralamanız kac

• T
                          talisca06 Son düzenleyen:

İlanda soru,konu bazlı dağılım göremedim de bilgisi olan var mıdır hangi dersten kaç soru geleceğine dair

• V
                            vasathane Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

En çok istediğim merkez uzmanlıklarından biri . O tarihe kadar diğer sınavlar sonuçlanırsa bir umut diyeceğiz...

• ilhannnn
                              ilhannnn Son düzenleyen:

2017 de P3 puan türünden 86,5 puan yazılı sınava katılmaya hak kazanmış. Bu sene 3 puan türünden tahmini kaça kadar düşer acaba ?

"Le tuftuhannel Konstantiniyye fele ni'mel emiri emiruha ve le ni'mel ceyş zalikel ceyş”

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • S
                                sipahi @ilhannnn Son düzenleyen:

@ilhannnn o zaman alim kac taneydi ve kac kati cagrildi

ilhannnn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • ilhannnn
                                  ilhannnn @sipahi Son düzenleyen:

@sipahi Aynı 10 kişi ve 20 katı ama P3 puan türü olduğu için kıyaslama yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.

"Le tuftuhannel Konstantiniyye fele ni'mel emiri emiruha ve le ni'mel ceyş zalikel ceyş”

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • S
                                    sipahi @ilhannnn Son düzenleyen:

@ilhannnn cok dogru olmaz ama iibflilerin p3 u cok iyi degil yani ama suanda da 3 puan turi war ve bence 2 puan yukari gibi kapatir max 88 gibime geliyor

ilhannnn 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • ilhannnn
                                      ilhannnn @sipahi Son düzenleyen:

@sipahi P39 ve P29 puanlarıyla bencede 88 e kadar inme ihtimali var ama P23 te aşırı yığılma var 88 puan 300 küsürlerde sıralama.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • T
                                        theekonomist Yasaklı @ilhannnn Son düzenleyen:

@ilhannnn 2020 P 23 89.73 sıralamam 214 lerde

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • P
                                          pijamalıhakim Son düzenleyen:

son kurum yazılısı kaçla kapatmış ? tabi o imana bu kadar konu ağırlığı yokmuş bu sene kaçla kapatır acaba kurum sınavı?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • T
                                            talisca06 @pijamalıhakim Son düzenleyen:

@pijamalıhakim 2018 deki sınav 74 le kapatmıştı

A P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 4 / 33
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti