2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@mulkiyelii İzleme dairesi içindir. Sonuçta dini programları izleyip değerlendirmek için belli bir yetkinlik gerekir.
-
@can06_ İşlerin daha çok yeni gelenler üzerine yüklendiği ancak yanında oturan 2012 önceki girişli birisiyle 2 katı maaş farkı (makas her yıl açılmaktadır. Sebebi ise 2012 önceki girişlilerin gelir vergisi dilimlerine giren ücretlerin RTÜK tarafından ödenmektedir.) vardır. Psikolojinizi şimdiden hazırlayın.
-
@tefykk referans saglamlığı neye gore ? Anlamak için soruyorum yanlış anlamayın. Ben calistıgım kurumun yoneticilerini yazdim. Benim en iyi referansim beni en iyi anlatacak olanlar onlardir. Bu bolume siyasi birini yazan birinin referansi bana gore daha mi saglam olur
-
@gfbserkangfb sağlam referanstan kastım, kurum içinde etkili biri ya da kurum yöneticilerini etkileyebilecek siyasi bir kişilik hocam.
onun dışında kurum üzerinde bir etkisi olmayan herhangi bir Mv, ilçe teşkilat başkanı vs gibi siyasi referanslar yazmak bence güçlü referans değil. hatta bunları yazmak ters etki bile yaratabilir. çünkü rtük gibi üst kurullar her siyasetçinin elinin kolunun uzanabileceği yerler değil.
bunlara kıyasla sizinki gibi referanslar yazmak daha doğru ve mantıklı. çünkü gerçek anlamda ‘referans’ tanımına uyuyorlar.
-
Merhabalar arkadaşlar, Maliye Bölümünden İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı birimi için mülakata kalan kimse var mı?
-
@vuslat44 ben gireceğim hocam.
-
Bugün mülakata giren arkadaşlar, mülakat hakkında bilgilendirme yapabilirse güzel olur. Malum herkes farklı parkurda, farklı birimler ve farklı bölümler için yarışıyor. Sorular ne türden geliyor, mevzuat, alan, güncel, nelere dikkat etmek gerekiyor vs... (Buradan veya mesaj olarak bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim)
-
@vuslat44 Evet arkadaşlar en azından genel bir yorum yapabilirseniz güzel olur.
-
@vuslat44 bu arada mülakata giren arkadaşlar çok geçmiş olsun. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
-
ebubekir şahin'in sayfasını takip edin güncel olarak ha bir de trt ve 6112 sayılı kanun yeterli zaten. herkesin özgeçmişi farklı olduğu için oradan da soru gelecektir. Bu da zaten subjektif bişey.
-
Mülakatta nasıl bir ortam var, kaç kişiler, ne gibi sorular geliyor? Mülakata girenler, biraz anlatabilir misiniz lütfen? Daireler gün gün değiştiği için rakiplerinize kopya vermiş olmazsınız
-
Benim bir arkadaşım girdi ona sordum aynen aktarıyorum "alandan da soru soruyorlar, mevzuattan da örneğin bana işletme alanından hanri fayol dan bir kuram sordular, hangi birime alınıyorsan o birimin başkanı yoğun soru soruyor galiba, bende öyle oldu, Başkan yrd bir isme siz daha yoğun soru sorabilirsiniz sizin oraya alacağız arkadaşımızı felan dedi, RTÜK Başkanı da mülakatta oluyor, RTÜK'de çalışacak bir uzman yrd nasıl sosyal medyası olamaz dediler, genel kültür sordular, benden iki önce girene de işletme alanından sorular sorulmuş yine bir kuram, benim mülakatım 27 dakika sürdü en az süren 15 dakika oluyor. Çok kapsamlı sorular geliyor mini bir sınav gibi nerdeyse, Komisyon 5 kişi RTÜK Başkanı ve Başkan yrd İbrahim Uslu resminden tanıdım, heyecanı atlatmak için sohbet ile başlıyorlar, ilk defa şahit oldum mülakat bittikten sonra senin bize sormak istediğin bir şey var mı merak ettiğin bir şey dedi Başkan yardımcısı, hiç beklemediğim için afalladım teşekkürler efendim dedim, benden sonraki isme de yapmışlar böyle "
-
@nuhyldrm61 Teşekkürler bizleri de bilgilendirdiğiniz için..
-
@nuhyldrm61 çok teşekkür ederim paylaşımınız için.
-
Sonuçlar sizce ilanda dendiği gibi 7 gün içinde açıklanır mı yoksa geçen yılki gibi uzar mı?
-
@amenis Merhaba, bugün mülakatta bu soruyu sordum. İbrahim Bey (İbrahim Uslu, Başkan Yardımcısı) pandemiden dolayı sarkmaların yaşanabileceğini, ama olabildiğince erken açıklayacaklarını söyledi. Ama bir sürpriz yaşanır da erken ya da geçen yıl olduğu geç mi açıklanır, onu bilmiyorum.
-
@dsm0732 hocam mülakat izlenimlerinden biraz bahsedebilir misin acaba? nasıl sorular geliyor
-
@tefykk Mevzuat ağırlıklı sordular bana, alanımdan da (Psikoloji) bir soru geldi. Önce kendinizi biraz tanıtmanızı istiyorlar, sonra alandan bir soru sorup, oradan da mevzuata geçiyorlar. Bana daha çok yapılan son değişiklikleri sordular. Bunun dışında İbrahim Bey ile birlikte 2 kişi daha girdi, sanırım birisi İnsan Kaynakları'ndan. Onlar da birtakım soru sordular, televizyonda neleri izleyip izlemediğim konusunda. Bunun dışında bireysel birtakım sorular daha sordular (kişiliğe dair). Onun dışında yukarıda da belirtildiği gibi, bizim bir sorumuz olup olmadığı soruldu. Ben de sonuçların ne zaman açıklanacağını sordum. Yaklaşık 20 dakika sürdü benim mülakatım. Bir de hakkınızda bilgi verilebilecek kişilerle ilgili sorular sordular ki ben doldurmamıştım o kısmı. O kısma da biraz açıklık getirmeye çalıştılar soruları sorarken. Girerken epey heyecanlıydım ama zamanla rahatladım diyebilirim ki benden uzun süren görüşmelerden morali bozuk çıkanlar da oldu.
-
@dsm0732 çok teşekkürler hocam. son degisikliklerden kastiniz neydi
-
@dsm0732 6112 harici mevzuattan soru geldi mi? Bir de aklınızda kaldığı kadar mevzuat sorularını yazabilir misiniz