Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
@mk-ank bu da 94-95 civarı kapatır herslde
-
@muzgor öyle görünüyor.
-
Mükerrer başvuru olmaz ise belki 90 a iner. HMB müfettişliği referans olabilir diye düşünüyorum 100. Aday puanı 92,2
-
18,23,28,33 puanları herkeste mi birbirine yakın?
-
@onuktekin puanlar 1 2 puan oynuyor ama sıralamalar hepsinde aynı gibi
-
@onuktekin benim de yakın birbirine
-
Fix soru kaçla kapatır ?
-
@ankara19, içinde söyledi: Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
@onuktekin puanlar 1 2 puan oynuyor ama sıralamalar hepsinde aynı gibi
Dernekler denetçiliği gibi ya da bir tık altında kapatabilir o zaman.120 kişi çağrıldı 30 kişi asil kazandı p23-90,37 ile kapadı.
-
@onuktekin Benim p28’le p33 arasında 5.5 puan var yaklaşık
-
2017 Yılı alımında P18,23,28,33 puan türünden ilana çıkılmış. 160.Adayın puanı 88.77 imiş.
-
Mühendislikler de yüksek mi kapatır sizce? Merkezi yerleştirme açıklanırsa düşürür belki bir miktar?
-
@mmülkiyelii hangisi daha Yüksek
-
86.34 ile basvurucam ama büyük ihtimal yine 90 larda kapatıcak
-
90 üzeri kapatacağı kesin . bu kuruma dernek denetçisi de başvurur, ibb müfettişi de , beykoz müfettişi de , hatta rtük den bile çıkar .
-
p23 89 ile yine imkansıza sevdalandık.
-
Bence düşer 90 Lara eğer atamalar olursa o zamana kadar bide üst kurul uzmanlığı merkez uzmanlığa denk artık. Yani pek bir cazibesi kalmadı gibi.
-
@mantıkuttayyr
atamalara, şu kadar kişi gitti olayına artık güvenmemeye başladım hocam ben. her ilana amaçsızca başvurma çabasında olan atanan çok insan var.
bence bu kadar kişi gitti yerine mevcut sıralamalarımıza göre yorum yapmak ve beklentiye girmekte fayda var. -
@duha tabi orası doğru yani şimdi dernek denetçiliğine, İBB gibi yerlere oldu bir tek, atama çok olmadığı için başvuru yapılacaktır. Ancak atananların özellikle seçmesini gerektirecek bir yer değil diye düşünüyorum artık. Belki BDDK murakiplik veya spkya daha çok yapılırdı o da özel sektör ayağı var diye. Yani bir hmb uzmanliktan farkı var mı bilemedim belki çalışma koşulları rahattır o kadar
-
@muzgor p33 hocam. 93 küsür, p28 88 küsür, diğer ikisi yakın 90-91