Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2021
-
@yalın 20 kesin ama daha fazla da olabilir
-
@abdulaziz sağola abi
-
@abdulaziz Ayıptır günahtır ya 20 kişiden fazla ne demek doğrudan mülakattı bir de. Arkadaşlar lütfen hassas olalım Gitmeyeceğiniz istemediğiniz sınavlara başvuru yapmayın. Kul hakkına giriyorsunuz farkında değilsiniz.
-
@hicks27 valla bizde çok şaşırdık o kadar kişi gelmeyince. Mazereti olan arkadaşlara bişey demiyorum ama keyfi olarak gelmeyen arkadaşlara işsizliğin çok kötü olduğunu hatırlatmak
-
@abdulaziz hocam emin misiniz 20 olduğuna? Sanki o kadar değildi
-
@gören hocam ben sordum ama benim de saydığım 20den fazlaydı, tabi ki yanlış da olabilir
-
@yalın gelmeme nedeni yoksa Allah bildigi gibi yapsin
-
@yalın Ben sabah 25-26 civarı kişi saydım tabi öğleden sonra gelen olmadıysa
-
@sipahi hocam bir kısmının yakın tarihte atandığını biliyorum ama keyfi gelmeyenlere diyecek söz yok...
-
@katlıkek hocam benim de saydığım max 35 tabi sonradan geleni bilemem..
-
Max 5 dk’lık mülakat ile 90 ve üzeri puan alanların liyakati ölçülmeye çalışıldı şaka gibi
-
sabah 25-26 kişi işe öğleden sonra da aynı civardaydı sayı . yani gelmeyen en fazla 10 kişi arkadaşlar . 20 kişi diyen arkadaş büyük ihtimal mülakatların öğleden önce 30 kişi , öğleden sonra 30 kişi şeklinde yapılcağnı bilmiyodu
-
@kartalyürekli hocam sabah yoklama aldılar herkesin ismi okundu, öğleden sonra oturumundan biri varsa gruba yazarsa aydınlanmış oluruz
-
@yalın hocam ben işte diyorum ya 3-4 kişi yoktu
-
Oturum yoktu ki soyada göre çağırdılar
-
@ankara19 ilanda da 09.30 mülakat saati yazıyor, ben de tek sabah oturumu vardı diye biliyorum
-
9:30 da ilk 30 kişi
13:30 da son 30 kişi çağrıldı . -
Ben de tek oturum var diye biliyorum
-
@kartalyürekli sabah öğle diye ayırmışlar mı?? ben bilmiyordum kusura bakmayın
-
Arkadaşlar liste isim soyisim sırasına göre hazırlanmış pandemi sebebiyle 2 oturum şeklinde yapıldı.Öğleden önce 33 kişi öğleden sonra 27 kişi şeklinde liste oluşturmuşlar.Öğleden sonra 9 veya 10 kişi gelmedi saydım.Öğledem önce bir arkadaşımdan sonra 5 kişi girmemiş.Aşağı yukarı 20 ye yakın diyebiliriz.