Arkadaşlar sınava daha önce girmiş sınav hakkında bilgisi olan var mı netten baktım ama bir bilgiye ulaşamadım temel dini bilgilere nereden çalışabiliriz ve daha önceki kompozisyon konuları neydi acaba
Türkiye Diyanet Vakfı Müfettiş/Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@farukk__147 öyle bir seçim yapmadım ben giricem sizde girecek misiniz
-
Kompozisyon olarak ne soruluyo bilen var mı arkadaşlar ?
-
Arkadaşlar sınava daha önce girmiş sınav hakkında bilgisi olan var mı netten baktım ama bir bilgiye ulaşamadım temel dini bilgilere nereden çalışabiliriz ve daha önceki kompozisyon konuları neydi acaba
- topic:timeago_later,21 gün
-
Açıklandı ama ne puan yazıyor nede doğru yanlış sayısı
- topic:timeago_later,4 ay
-
mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak acaba ?
- topic:timeago_later,20 gün
-
@orhanbaba
Yakin zamanda aradınız mı acaba mülakat sonuçlarıyla ilgili ben aradığımda bilgi vermiyorlar -
@hp hocam kurumu aradığımda devamlı dosyanın güvenlik soruşturmasında olduğunu söylediler . Bu kadar uzun sürmesini beklemiyordum . Siz aradığınızda size neler söylediler .
-
@orhanbaba
Bana da aynı şekilde söylediler çok belirsiz bir şekilde ilerliyor -
@hp hocam devamlı arayıp bilgi almak lazım onlarda ne kadar geç açıkladıklarının farkına varacaklardır . 4 ay olucak halen ses seda yok
-
@orhanbaba
Aslında arıyorum ben de ama hiç tatmin edici cevap vermiyorlar. Açıklanınca biz yayınlayacağız diyorlar. Onun için aramak sonuçsuz kalıyor ne yazık ki. -
@primocarnera diyanet vakfına ne mezunu olmasını bekliyordunuz? İlahiyat olması gayet normal.
Not:ilahiyat mezunu değilim.
-
@hll ilahiyat değil İmam hatip mezunu+iibf fakültesinden mezun olmak gerekiyordu
-
@orhanbaba Hocam tekrar aradığınızda beni de bilgilendirir misiniz ne dediklerine dair
-
@hp olur hocam ama güvenlik soruşturmaları bitmiştir bence . Açıklaması yakındır diye tahmin ediyorum .
-
@orhanbaba Peki soruşturma ile ilgili emniyetten evinize gelen oldu mu?
-
@hp hocam gelen olmadı ama yaşadığım ilçede sordurdum güvenlik soruşturmam bitmiş denildi
-
@orhanbaba Benim evime polis geldi ama her ilçe de polisin eve gelip gelmemesi farklılık gösteriyor sanırım
-
@hp doğrudur hocam o zaman sonuçların açıklanması yakındır .
-
@orhanbaba kime sordunuz
-
@yeşilırmak06 hocam kimseye sormadım zaten kurumu aradığımda net bir şey söyleyen yoktu . Güvenlijk soruşturmaları bitmiştir diye düşünüyorum . 4 aydır belediklerine göre açıklanması yakındır .