Aöf ve uzaktan mezunlar kpss a dan atanabilirmi?
-
İibf yi aöf ya da uzaktan okumak istiyorum.artık iibfnin örgün okunacak bir tarafı yok sanırım.Kpss A dan atanabilirmiyim yoksa imkansız mıdır örnekleri var mıdır?
-
atanabilirsin.
-
Aöf mezunu -merkez-maliye uzm yrd (şimdki hmuy) arkadaşlarım vardı.Tabiki atanırsınız.
-
@emrekyr İmkansız gibi birşey.Mülakata kadar geldin diyelim bir şekilde.Komisyon direk eler.Belki guydan geçer aöfler ama onda da referans lazım olabilir.
-
@obrigado06 neden böyle diyorsunuz çokca örnekleri var deniliyor.
-
@emrekyr mülakat var maalesef sınavla bitmiyor iş...
-
Ben İşletme'den mezun olacağım örgün olarak Ankara'da bir üniversiteden. AÖF'ten de iktisat bitirdim. Bazı ilanlarda iktisat mezunu alınırken işletme mezunu alınmıyor. Böyle ilanlara aöf iktisat mezunu olarak başvursam mülakat aşamasında beni aöf mezunu olarak mı değerlendirirler?
-
@gomez_12 ne ile başvurduysan ona bakarlar bence
-
@emrekyr, içinde söyledi: Aöf ve uzaktan mezunlar kpss a dan atanabilirmi?
@obrigado06 neden böyle diyorsunuz çokca örnekleri var deniliyor.
Kardeşim duy mülakat sonucu ve guydan 92 almış istanbul'dan mülakat bekleyen bir aöf'lü olarak konuşuyorum kimsenin dediğine bakma derslere adam gibi çalışıp iyi puan aldıktan sonra arkadan bütün örgünler yüzüne konuşsun isterse o kadro sana nasipse kimse önüne geçemez. onlar hep kendilerine hak görüyorlar örgün okudukları için halbuki sen kendine öğretmen olmuş bir öğrencisin onlardan eksiğin yok fazlan var... Kamuda kimseyi aöflüsün diye elemiyorlar bizzat girenler var...
-
@emrekyr Çalıştığım yerde AÖF mezunu 2 kişi alınmış bizle beraber. Ama sadece AÖF İİBF mezunu değiller. Kendi bölümleri de var. Genellikle de dil bölümü mezunları.
Yani sadece AÖF İİBF mezunu iseniz ve yanında başka bir okuldan mezuniyetiniz yoksa bilemem.
-
@sbf11 merkez uzmanlık mı taşra mı hocam?
-
@gomez_12 Merkez uzmanlık
-
@sbf11 ben aslında en başta siyasala girmeyi düşünüyordum ama sonra 4 sene iibf örgün okumanın mantıksız olduğunu gördüm.Tabiki günümüz durumundan bahsediyorum yoksa eskiden gayette okunurmuş.Yanında ne okursam iş görür sizce?
-
@emrekyr Vallahi hocam hiçbir fikrim yok gerçekten. Ben konuya dair malumatım var diye yazdım. Tavsiyede bulunacak kadar bilgim yok maalesef.
-
@sbf11 Sağlam referans yoksa büyük iş başarmışlar bence.
-
@gomez_12 Orasını bilmiyorum artık hocam.
-
@sbf11 Peki arada bir fark hissediliyor mu yani hocam mesela mesleki yeterlilikleri nasıl uyum sağlayabildiler mi kuruma vs
-
bu sene p3 iibf birincisi aöf iktisat mezunu şahsen tanıyorum ve merkez kit kurumunda uzman aim memurluğuna uğraşıyor.
şu an bütün eğitim süreci değişim süreci içinde. belki ileride örgün eğitim diye bir şey bile kalmayabilir. çok da kafanıza takmayın komisyonda kendinizi nasıl ifade ettiğinize bakar iş birçok bakan yardımcısı da özel sektör kökenli artık önemli olan niteliğiniz. söylenenlere fazla kulak asmayın. -
@efckr örgün eğitim diye bir şey kalmayacakmış o biraz zor. Psikoloji açılacaktı on günde ayaklanıp açtırmadılar. Anca bizim gibi hiçbir şeye sesini çıkarmayanların her bölümü aöfe açılır.
-
@happy-0 mgk mülakatına kalanların okudukları okul da yazıyordu ve çoğu da siyasal, gazi mezunu. Kaymakamlıkta da her sınav öncesi aöf mezunu kaymakam olabilir mi diye sorulur. Mülakata kalanlar açıklandıktan sonra bir tane bile aöf mezunu ortalıkta kalmaz.