Ziraat Bankası - Ziraat Katılım Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021 (210 kişi)
-
Çok zor işimiz eğer vakalar düşmezse o zaman
-
En fazla bizde enfekte olup o meşhur tabloya gireriz.Onlarda rahat rahat uyur artik
-
@jevons1 sadece biz olsak iyi hocam ailelerimiz de tehlike de
-
@colebusthe10 Valla hocam daha önce de dediğim gibi hastalığın bitme gibi bir şeyi yok guy sınavında da eğer herkes kapanacak herkes aklandıktan sonra yapılacaksa ben varım ama o da olmayacak bunu erteleyelim sonra yapalım başka sınav olacak o zaman o da ertelenecek sonra yapılacak bu iş böyle devam edecek. Bir yandan da hayatın devam etmesi gerekiyor. Bu iş 10 yılda sürebilir.
-
@ytt hocam valla ben aradım diyeceğimi dedim.Ama herkes mail atıp desteklerse belki bir sonuç çıkar.Ama sanmıyorum dediğim gibi insan kaynaklarına bile bağlamadı bankodaki varlık artik ne yapabilirim ?
-
@jevons1 bende aradım hocam ama ben direk bağlanmistim insan kaynaklarına dediğiniz gibi sınav olcak dediler
-
@ytt Bizi dikkate almıyorlar.Madem sinav yapacaklar vakalar hafiflemişti o zaman yapsalardı.Vakifi mi beklediler sinav icin ki normalde ağustosta sinav yapan banka nisana kayıverdi.
-
@gürkan35 Kardeş 10 yıla bitmez değil. Biter fakir ülkelere aşıyı adil paylaşırsın biter.Bırakırsan fakir ülkelerin aşı temini ile 2024-2025 te biter.Sen sınava toplu taşımada gidiceksin 200 kusurdu haritada şimdi 800 kusurlarda e sen bilirsin kardeşim artık risk 4 kat fazla.
-
Sağ salim gidip geliriz insllah hocam ne diyim bende helal etmiyorum kesinlikle hakkımı
-
Bankaya ulaşmak yerine CİMER'e ertelenme isteği içeren yazı yazılması daha mantıklı olmaz mı?
-
@tnr17 evet olabilir hocam
-
Sorun zaten virüsün bitip bitmemesi değil bizim başvurduğumuz dönemle şuanki risk arasında uçurum olması ülke kendi rekorlarını kırıyor farkındaysanız.O kadar para verdik gireceğiz mecbur ama ben de hakkımı helal etmiyorum bizi düşünmeyenlere.
Ha bi de çalışmamışlar bahane arıyorlar diyen arkadaşları not ettim bakalım sonuçlar gelince hangimiz başarılı hangimiz başarısız olacak merakla bekleyeceğim. -
Yaşa yaşa
-
@colebusthe10 Aşıyla bitirilen tek hastalık çiçek hastalığı hocam. Tedavi ayrı çözüm ayrı şey. Ayrıca tam kapanma yasaklar falan devleti iyice hayatımıza sokuyor. Örneğin Danimarkadasiniz seçimler gelmiş seçimler erteleniyor neden covid var. Mesela bizde ramazanda restaurantlar kapatıldı kimse sesini çıkartamadı covid var diye. Haftasonu içki yasağı geldi covid var denildi. Bu işin sonu nereye varacak. Bu da diğer bir tartışma alanı. Belki bende sınava giremiycem 4 gün sonra hasta olucam kim bilir. Aynen hocam herkesin tercihi.
-
@burkbayrak helalll
-
@gürkan35 hocam çiçekin %93 başarısı vardı. %50 üzerinde her aşı silahtır.
-
evet arkadaşlar büyuk konuşmayalim 2 3 gün sonra pozitif cikıp girememek de var kaderde.
-
@colebusthe10 hiç olmadı pandemi boyutundan kurtarsa bizi yine kafi
-
@beirutde pozitif çıkanları ayrı sınıfta sınava almıyorlar mı?
-
@adamsinsmith osym sinavinda oyleydi.fakat banka sinaviyla ilgili bilgim yok.farkli uygulamalar olabilir.