Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Kurumu arayan oldu mu ?
-
Galiba kimse aramadı henüz arama deyince aklıma geldi sınav başvuru formunda hakkımızda bilgi verebilecek kişileri yazmıştık, acaba bu kişiler araniyor mu bir bilginiz var mı?
-
Herhangi bir duyum alan var mı arkadaşlar?
-
Yok maalesef heyecanla bekliyorum ben de
-
Geçen hafta aradığım da insan kaynakları daire başkanlığında ki görevli listenin henüz ellerine ulaşmadığını en yakın zamanda açıklamak istediklerini söylemişti isterseniz sizlerde bir arayın belki bir gelişme vardır, buraya da yazarak bizi aydınlatabilirsiniz
-
Bir duyumu veya tahmini olan var mı ?
-
Yarın açıklanır mı dersiniz arkadaşlar, dokuz günlük bayram tatili girmeden açıklanır inşallah
-
@işsizmühendis inşallah açıklanır artık
-
Umarım tez vakitte açıklanır yarın 1 ay olacak
-
- gün doldu, Btk'nın 10 Haziranda Rekabet'in 15 Haziranda sözlüsü var, çalışsan olmuyor çalışmasan olmuyor. Rekabet yazılı sınavı 24 Nisanda yapıp açıkladı, buradan bir ses yok. Var mı arkadaşlar bir duyumu olan?
-
@muhce Hocam kurumu arıyorum ama bir cevap vermiyorlar. Sadece internet sitesini takip edin diyorlar omunda dışında başka bir şey söylemiyorlar. Ne zaman açıklanır? Bir fikri duyumu tahmini olan var ise gerçekten bizi aydınlatsın
-
Dün kurumu ben de aradım. Hatta telefonu açan kişi biz aradıkça durumu yönetime bildirdiğini ama henüz bir gelişme olmadığını söyledi
-
2018 de 45 günde açıklamışlar, İnşallah 45 i de geçmez bu sene
-
Sonuçlar açıklandı
-
Başarılı kontenjan dışı ne anlama geliyor arkadaşlar. Yedek falan mı olmuşum kaçıncı yedeğim ya da
-
kazananları tebrik ederim bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı evrak teslimi işbaşı tahmini ne zaman olur ?
-
Olmamış arkadaşlar, sekizde yedi olasılık vardı, güzel de geçmişti. Nasıl olmadı anlamıyorum. Kazananları tebrik ediyorum.
-
Hukuk alanından rekabet kurumunun da mülakatını bekleyip kamu ihaleyi kazanan var mı acaba ?
-
Arkadaşlar kazananları tebrik ederim. Kazanıpta feragat etmeyi düşünen var mı?
-
Duy Feragat var mı?