Hazine ve Maliye Bakanlığı MFİB Uzman Alım İlanı 2021
-
-
Arkadaşlar eydsye girmeye değer mi sizce mesleğin şartları nasıl bilgisi olan var mı
-
Alım sayısı 2
İstenilen yds puanı 80
Dalga konusu haline gelmişiz haberimiz yok. -
kurumla ilgili bilgisi olan ya da daha önce mülakatına girmiş olanlar var mı? Varsa bilgilendirebilir mi? Benim şartlarım uyuyor ancak mülakatta ingilizce konuşuluyormuş sanırım. Az bir ingilizceyle halledelir mi yoksa göstermelik bir yazı mı merak ettim ona göre başvuru yapacağım boşuna yer işgal etmemek adına
-
@erdemsrc ben de biraz bilgi toplamaya çalışıyorum ama pek yok malesef ayrıca sözleşmeli alıyormuş ve birimde personel sirkülasyonu fazlaymış iyi yani ise direk uzman olarak başlatması
-
Benim de konuşma yok denecek kadar az o yüzden kararsız kaldım. İnternette doğru dürüst hiç bir bilgi yok gerçekten.
-
@erdemsrc siz yine başvurun belli olmaz mülakatta ne olacağı önemli olan birimin sunduğu imkanlar ve ilerisi için fırsatlar
-
Arkadaşlar başvuru ekranında lise mezuniyeti ile ilgili bir kısım var. e-devlette 2008'den sonraki lise mezuniyet belgeleri sorgulanabiliyor, ancak ben liseden 2009'da mezun olmama rağmen "Mezuniyet bilginiz bulunamamıştır" uyarısı alıyorum. Aldığım bu uyarıdan dolayı da başvurum tamamlanmıyor. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Başvurumu tamamlayamıyorum.
-
önceki mülakatlarda neler sorulmuş bilgisi olan var mı?
-
Bu kurumla ilgili kimsenin bilgisi yok mu? Mülakat listesine göre adayların bir kısmı mülakata girdi bile, hiç olmazsa İngilizce konuşulup konuşulmadığını söyleyebilecek birileri yok mudur forumda?
-
@nominee böyle avrupa birliği projeleri yürüten kurumların görevlerinin büyük bir çoğunluğu avrupa birliği delegasyon görevlileriyle ingilizce konuşmaktır. Bunun için mülakatta ingilizce konuşma bölümü büyük olasılık olacaktır.
-
ne zaman açıklanır fikir sahibi olan var mı ?