Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alımı 2021 (750 kişi)
-
Hadi arkadaşlar pamuk eller klavyeye ticaret bakanlığı ve bakanın kendi hesabındaki gönderilere yorum atalım
-
@as-soon-as hcoam süper şekilde anlatmış arkadaş çok teşekkür ederiz yani kimsenin aklında bir soru işareti kalmaz meslek hakkında okuyunca. Kimse girmeyeceği İlana başvuru yapmasın lütfen kimse kimsenin hakkına girmesin sadece bu ilan için değil hepsi için söylüyorum.
-
@tamehliyetsiz Kesinlikle öyle. Sonradan vazgeçecekler de başvurmasın. Gidenlerin sıkıntısını bu sefer orada çalışanlar çekiyor.
-
Dediğiniz gibi en mantıklı yürütmenin durdurulması kararını almak kurum hatasından dönmezse.
-
@cons3693 bu alım için kaç yıldır bekliyoruz zaten işler iyice uzayacak alımı erteleyecekler bu defa . Parkurun kaldırılması için birlik olup etkinlik yapsak yeterli olur. Bakan twitter üzerinden yazılanlara kayıtsız kalmıyor.
-
2018 alımındaki muhafaza memuruna eğitim verilmedi hala ama bu defa parkur istiyor şaka gibi önce aldığın insanın eğitimini ver . İşle ilgili olmayan parkuru da kaldır bitsin .
-
@rdmrdm Başvurular sanırım yarın başlıyor, bu saatten sonra tek çözüm parkur aşamasının yok hükmünde olduğuna dair yürütmenin durdurulması kararı almak, süreç mülakatla devam eder. Anladığım kadarıyla Cimer yazılanlara dahi cevap vermiyorlar, başka çıkış noktanız yok çünkü bakana sesinizi durmak için yeterli çoğunluğa sahip değilsiniz. Başarılar.
-
@cons3693 herkes parkurun kaldırılmasını istiyor ancak hiçbir şey yapmak istemiyor üç beş kişi bir araya bile gelemiyoruz ne yapılması gerekiyorsa ben yapmaya hazırım ama tek başımayım. insanlar oturdukları yerden mesaj yazmaya üşeniyorlar karar almak şurda dursun.
-
telegram grubu kurulsa birlikte hareket etsek ne yapacağımızla ilgili konuşuruz ne dersiniz ?
-
@rdmrdm telegram grubu var, bekleriz. Hiç kimse parkurun kaldırılmasını istemiyor orada.
-
@as-soon-as tamam link atın katılalım . herkes parkurun gelmesini bekliyordu anlaşılan bunca yıldır.
-
@rdmrdm Salla iki kişi var destekleyen, nedeni çok belli kendi aralarında paslaşıyorlardır. Olay davalık olacak haberler yok tam gaz devam.
-
başvurular başladı, dava açacak arkadaşlara duyrulur
-
Arkadaşlar, yürütmenin durdurulması istemiyle dava açacağım. Fakat dilekceyi pek guzel duzenleyebildigimi düşünmüyorum. Dava açacak başka arkadaşlar varsa nasıl bir dilekce yazmaliyiz buraya iletebilir mi?
-
@taotao açacağınız dava iptal davası olmalı hocam.yürütmenin durdurulması talebinde bulunabilirsiniz iptal dava dilekçenizde
-
@taotao İnternette örnekleri mevcut, bulunduğunuz yerdeki kişilerden de destek alabilirsiniz. Şahsi kanaatim fiziki aşamadaki yürütmenin durdurulması kararı ile süreç mülakatla devam eder, kurum cimer şahsi başvurulara da cevap vermiyor anlaşılan çünkü ellerinde cevaplayacakları somut veri yok. Başarıyla hakkını savunuz, çünkü olağünüstü süreç ve diğer etkenler göz önüne alındığında size yapılan haksızlık. Kurum tarihinde böyle bir şey yok, üç yıl önceki sözleşmeli en tipik örneği. Başarılar.
-
Arkadaşlar dava açacağım, fakat zorunlu izolasyona girdim. Başvuru tarihi bitiminden sonra bitiyor izolasyonum. Ben bu davayi ne zamana kadar acabilirim? Bir fikri olan var mi? Böyle bir zaman sınırlaması yok zannediyorum ki. Mülakatlara kadar acabilirim diye düşünüyorum ama emin olamadim.
-
Arkadaşlar p3 76 puan ile çağırılma ihtimali nedir sizce. Bir de bu sıralama spora gitmeden önce mi olucak yani önce p3 e göre sonra spora göre 2 kez mi eleme olucak
-
@antetekoumpo 750*4=3000 kişi spora gidecek .76 ya gelebilir hiç belli olmaz yaş şartı ve boy şartı da var.Yarısı sporda elenecek . Sonra mülakat %50 şans var.
-
Arkadaşlar dava açmak için son 2 gün. Ben bugün dilekçeyi verecektim fakat su husus 21.03.2021de gelmis 7/15754 Sozlesmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara. Bakin ne diyor:
Ek fıkra:RG-21/3/2021-31430-C.K.-3731/1 md.) Ticaret Bakanlığında bu Esaslar kapsamında istihdam edilmek üzere alınacak gümrük muhafaza memuru ve muayene memuru unvanlı sözleşmeli personel, yukarıdaki hükümlere bağlı olmaksızın KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla KPSS puanı yetmiş ve üzeri olanlar arasından her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun dört katına kadar çağırılacak adaylar arasından, Bakanlıkça belirlenecek usul ve esaslara göre yapılacak sözlü ve/veya uygulama sınav sonucuna göre çalıştırılabilir.
Ve bakanlığın ilaninda da sözlü ve uygulamalı (fiziki) sınav diyor. Yani bu parkurun yasal dayanağı var o zaman? Ayarlamışlar orayı yani. Nasıl mevzuata aykırıdır diye dava açacağım ki o zaman ben?