2022 KPSS-A GRUBU HAZIRLIĞI İÇİN DERSHANE ÖNERİSİ
-
Arkadaşlar merhaba önümüzdeki yıl kpssye hazırlanmak istiyorum geçen yıl (yani ağustos ayındaki sınava) kendim hazırlanarak ordan burdan , girdim ama bu şekilde olmuyor tecrübeli verdiği yayınlar ve hocalarıyla beni doğru ve sistemli bir şekilde hazırlayacak bir dershane önerisine ihtiyacım var LÜTFEEENNNN!!!!1
-
@salihmalik Şehirden şehire değişir. Hangi şehirdeyseniz dersanedeki hocaların ismini alıp burada paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.
-
Örgün mü istiyorsunuz online mı ? Şehir olarak neresi. Bunları belirtirseniz daha faydalı olacaktır.
-
@istanbulsiyasal örgün eğitim istiyorum ankarada hazırlanacağım
-
@as-soon-as başkent kariyerle görüştüm kpss-a grubu için bir arkadaşım kaymakamlığa hazrılanmış orda onun tavsiyesiyle gittim hoca kadrosu
muhasebe de 2 hoca söylüyorlar süleyman deniz/sinan öztürk
mikro murat bilem
makro tufan samet özdurak
anayasa idare ceza cmk keren tekeş
maliye mehmet zakir erin
ticaret erhan güneş
icraiflas nezi hoca
uluslar arası iktisat kalkınma büyüme merter hoca
medeni borçlar bahar hoca/ cem şahin yine burda da iki hoca ismi veriyorlarhoca isimlerine çok aşina değilim bilginiz varsa aydınlatırsanız çok iyi olur
-
@salihmalik salih bey size katılıyorum çok doğru kadro süper bu sene inşallah hersey güzel olacak ben kayıt oldum heyecanlıyım birçok kötü kurum deneyimim oldu keske daha önce bulmuş olsaydım burayı :)))))
-
arkadaşlar kazanan biri olarak söylüyorum bunlar hikaye. iş sizde bitiyor, en kaliteli hoca da kurum da olsa potansiyeliniz yoksa ve çalışmazsanız hiçbir faydası yok. kalitesiz kuruma giderseniz ve idealist çalışan bir insansanız sorun yaşatırlar, canınız sıkılır. dersleri asarlar, soru çözdüremezsiniz. yayınlarda hatalarla karşılaşırsınız. ama çözdükçe bunların farkına vardığınız için zaten siz kalitenizi ortaya koyuyorsunuz demektir ve yine kazanan siz olursunuz. seçin kesenize uygun bir kurum, gidin. gerisini de çalışmanıza bırakın. ben murat eğitimi tavsiye ederim ankara için. bazı sorunlar yaşadım ama genelde memnun kaldım
-
Kpss a grubu için dershane önerileriniz nelerdir ?
-
@salihmalik baskent kariyer iyidir. işini ciddiye alan hoca kadrosuyla deneyimli bir kurum. Pişman olmazsıniz