BDDK Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@ecrimisil vallaha ben banka uzman yrd girdim, iktisadı yaptım, hukuk sert, ingilizce beklediğimden iyi, muhasebe bir soru sert, hukuktan 60 gelirse içerdeyim ama güvenmiyorum
-
@colebusthe10 hocam kıt puan veren bir kurum inşallah dilediğiniz gibi olur. sınavdan önce gelip ne biliyorsanız yazın bilmem ne diyorlar sanki puan verecekmiş gibi bide. bankacılığa kaç kişi girmiştir? murakıplığa 246 kişi girmesi gerekirken 70 i görmemiş herhalde. benim olduğum sınıfta 41 kişi olması gerekirken 10 kişiydik.
-
@ecrimisil bizim küçüktü sınıf yaklaşık 10.
-
yok mu murakıplığın mülakatına daha önce kalmış bir arkadaş? nasıl geçer ne sorarlar mevzuat bakmak gerekir mi?
-
Yeminli Murakıp Yardımcılığı sınavına bende girdim. Katılım 60 kişi idi, gözetmenlerden birisi sayıyı söyledi, bildiğiniz her şeyi yazın dedi. @Ecrimisil sizin sınavınız nasıl geçti? Gerçekten çok mu puan kırıyorlar, katılım çok azdı. Umarım mülakata girme şansımız olur.
-
60 kişi ise kağıtlar bir an evvel okunur, bol puanlar verilir de en yüksek sayıda kişi alınır kuruma insaallah.
-
@ylz_ylmz hocam benim sınavım iyiydi absürt bu durum olmazsa içeri düşerim diye tahmin ediyorum ancak dediğim gibi bence bol keseden puan vermiyorlar. yoksa geçmiş senelerde 1000 kişinin girdiği sınavlarda mülakat kontenjanının dolmaması vs anormal bence. muhasebeden biraz saçmaladım ama 60 alırım diye düşünüyorum yine de. hukuktan anonim şirket sorusunun yarısını yanlış yapmışım. iktisattan da faiz sorusunda formülü yazdım cevaba süreyi yetiremedim ingilizce çeviri kolaydı ama orda par1 ve part2 nin puanlamasını yazmamışlar. çeviri 40 puansa kötü 60 puansa iyi geçti diyebilirim
-
@l-université murakıplıkta sayı o civardı ama bankacılık vs diğerleriyle beraber açıklamazlar mı hocam. yine 2 ay sürer bence
-
İlk murakkıplık açıklanıyor genelde
-
@colebusthe10 hadi ya bilmiyodum hocam aynı anda açıklanıyordur diye düşünmüştüm
-
@ecrimisil öyle üstad en son banka uzman yrd olabilir
-
@colebusthe10 eyvallah hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
Evet genellikle ilk murakıplık sonucları açıklanıyor.Yine öyle olması ve mülakata kalmamız dileğiyle...
-
@ecrimisil benim de fena değildi fakat bazı sorularda güzel saçmalamışım bu arada özelden mesaj yazılmıo mu burda, ben bu sınav vesilesiyle ilk kez giriş yapıyorum bu foruma ️
-
@ylz_ylmz yazılıyor
-
@colebusthe10 teşekkür ederim ️
-
Geçen sene 25 kişi mülakata kalmış kaç kişiyi aldıklarını bilen var mı?
-
@omer232 kaç kişiden 25 kişi mülakata kalmış bilginiz var mı? Katılım geçen sene de az mıymış?
-
1 ayda açıklanır mı acaba
-
@selahattin47 zor hocam bence