2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
-
@108-dönem anladım hocam duyumunuz için teşekkürler
-
@108-dönem harika bir haber bu
-
@yüzbaşı mülakatla ilgili detay vermnız mumkun mü peki?ne sordular kaç dk sürdü v.b
-
@miskil 3-5 dk falan sürüyor kendini tanıt diyorlar kişisel bi kaç soru soruluyor sonra teknik soru soruyolar bana bağlantılı davayı sordular 5-6 cümlede anlattım yeterli görünce başka bi şey sormadılar eğer net cevap alamazlarsa başka sorular da sorabiliyorlar
-
arkadaşlar merhaba elinde geçmiş yıllara ait çıkmış sorular olan var mı
-
@yüzbaşı teşekkürler bilgi için.
-
Özellikle Ceza, Medeni usul ve Borçlar hukuku için iyi bir konu anlatımlı kitap tavsiyesi olan var mı?
-
@108-dönem hocam çok sağolun özele bir bakar mısınız size zahmet
-
@108-dönem 2020 yılına ait mülakat dan mı bahsedıyorsunuz?
-
@108-dönem, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Dostlar sınav 25 Aralık 2021 Cumartesi yapılacak. 1000 kişilik alım olacak. 800 Adli Yargı, 100 İdari Yargı, 100 de Avukatlık dan Adlı Yargı şeklinde. Kasım sonu planlaması var idi ancak ÖSYM ile anlaşılamadı. 1 hafta öncesinde ise Kaymakam Adaylığı sınavı olacak. ÖSYM'nin takvimine ay sonuna kadar düşer, ilan Eylül sonu gibi. Herkese hayırlı olsun şimdiden.
Hocam duyum için teşekkürler. Acaba "5 sene yardımcılık" müessesesi bu sınavda uygulanacak mı? Bu konuda duyumunuz var mı?
-
@108-dönem, içinde söyledi: 2021 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Ne Zaman?
Dostlar sınav tarihi yarın protokolün de imzalanması ile resmileşiyor. Hakimlik Sınavı olarak gelecek ilan. Sınav 25 Aralık Cumartesi günü Ankara da. Hakim yardımcılığı bir sonraki seneye öngörülüyor. 25 Aralık Sınavı son Hakimlik Sınavı olacak. Şimdiden herkese hayırlı olsun.
Bu seneki mülakatlar için bir gelişme var mı hocam daha önce yazdığınız gibi mi
-
@108-dönem hocam bu seneki hakimlik mülakatları için imzalandı yayım bekleniyor demiştiniz fakat hafta bitmek üzere merak içerisindeyiz
-
Arkadaşlar Ahmet NOHUTÇU youtubedaki videosunda sınav tarihi için Bakanlığın kasım ayında olmasını istediğini Ösym ile görüşülmeye devam ettiğini açıkladı. İnşallah kasımda olur, olma ihtimali var.Başka böyle duyumu olan arkadaşımız var mı?
-
@samsun615542 hangi videoda söyledi
-
@sindirella youtube da Konsensus konu anlatımı kitabını anlattığı videoda,2 2buçuk saatlik bir video .
-
Aralık 25 diye güncellediler o tarihi .
-
Themis'in ders notları nasıl arkadaşlar bir bilginiz var mı ?
-
arkadaşlar monopol'ün idari yargı hakimliği seti sizce sınav için yeterli olur mu? yayını kullanıp kazanan var mı aranız?
-
@samsun615542 hocam siz 1 ay önceki videodan bahsediyorsunuz, 25 aralık tarıhınde olması bekleniyor. Yakın eğitim dershanesı de bu şekilde öngördü, nıtekım Ahmet nohutcu hocamız da yakın eğitim kadrosunda bu sene.
-
@hakım2129 yakın eğitim kadrosunda derken? Ders anlatmıyor, ortak bir kaynak da çıkarmadılar.