Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Uzman Yrd. Alım İlanı 2021
-
-
@just Çok teşekkür ederim görmemiştim
-
@just hocam bana maiş geldi listedeyim ama kariyer kapısında herhangi birsey yok
-
@sbf13 bugün itibariyle mülakat günü kariyer kapısında yazıyor hocam. Hatta başlangıç 07.02.2022 tarihinde. Bilgisayardan girerseniz görebilirsiniz. Tabi sadece kendi mülakat tarihiniz yazıyor.
-
@just girdim ama mülakatınız yok diyor
-
Öncelikle mülakata hak kazanan arkadaşları tebrik ediyorum umarım hakkımızda hayırlısı olur. Kariyer Kapısı üzerinden 2 gün önce mülakat bilgileri hk. mail geldi ancak benim kafama takılan bir şey var. İstenilen belgelerde bi "başvuru/talep formu" vardı hatta mülakat listeleri açıklandığında yayınlanacakmış demişti bir arkadaş. Arayıp bu konu hk. bilgiye ulaşabilen oldu mu? Çünkü bu formu mülakat günü yanınızda getirin ibaresi var.
-
@gilmore Merhaba o ibare nerede yazıyor hocam, bana gelen mailde öyle bir şeyden bahsetmiyor. İlan metninde ise yanınızda kimlik olacak diyor.
-
@sera04
Başvuru İçin Gerekli Belgeler kısmındaki e maddesi hocam.
e) Talep/başvuru formu, (Sözlü sınava katılacak adayın Talep/Başvuru formunun çıktısı ıslak imzalı bir şekilde sözlü sınav günü yanlarında getirmeleri gerekmektedir.Sizin dediğiniz "Diğer Hususlarda" yazan sanırım. Yani bu madde kafamı karıştırdı o yüzden sormak istedim.
-
Bakanlığa ulaştım Talep Formu dedikleri şey Kariyer Kapısı'ndaki "Başvurularım" sekmesinde yer alan "Bilgiler" kısmına tıklayınca açılan "Aday Başvuru Bilgileri" imiş. Onu yazdır deyince altta imza kutucuğu çıkıyor. Bunun çıktısını alıp ıslak imzalı şekilde o gün yanımızda getirmemiz gerekiyormuş.
-
Bilgiler için teşekkürler. Bu ilana özel telegram grubu var mı?
-
Memur olmak için de aynı şartlar geçerli mi acaba?
-
@gilmore e devletten gireseniz kariyer kapısına cıkıyor form
-
@sbf13 Telefondaki kişi eğer imza kutucuğu yoksa her sayfanın sağ altına imza atın gibi bir şey demişti sanırım e devletten alınan çıktı için söylemiş bunu anlayamamıştım. O zaman her iki yerden de alınabiliyormuş teşekkürler bilgilendirme için.
-
@sera04 "Aile ve sosyal hizmetler uzman yardımcılığı mülakat grubu" adında telegram grubu var.
-
@olmazoisbence teşekkür ederim paylaşım bağlantısını yazabilir misiniz? Bulamadım
-
-bu kurumda uzman yardığımcılığını kazandıktan birkaç yıl sonra tekrar sınavlara girip başka bir kurumun uzman yardımcılığını kazanıdığımızda geçiş yapabiliyor muyuz.
-Bu kurumda yurtdışı yüksek lisans imkanı var mı?
Bilgisi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. -
@olmazoisbence Genel aramada çıkmıyor. Gizli olarak kurulmuş galiba. Grup davet linkini paylaşabilir misiniz
-
@mkrkmz Grup gizliymiş, şimdi düzeltmişler. Aramada çıkıyor olması lazım.
-
İlanda sözlü sınav için "a) Sınav konularına ilişkin bilgi düzeyi, (50 Puan) (Lisans eğitimine ait meslek bilgiler ile Bakanlığın görev alanına ait mevzuat ve uygulama bilgiler) (aşağıda belirtilmiştir)" yazmakta. Ancak aşağıda belirtilen bir şey göremedim. Görebilen var mı ?
-
@composer https://www.kaysis.gov.tr/ burdan bakabilirsiniz hocam