2022 Ziraatbank Müfettişlik İşe Alım İlanı
-
-
Merhaba, ben üniversite son sınıf öğrencisiyim haziran ortasında mezun olucam bu sınava başvurabilir miyim ? Mezuniyet tarihim işe alınma konusunda sorun çıkarır mı ?
-
@kyakomr
4. Adaylardan aşağıdaki tabloda yer alan bölümlerden veya denkliği yetkili makamlarca tanınmış yurt dışı
üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olanlar ya da işe başlama sırasında mezun olduğuna dair belgeyi
ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak şartı aranmaktadır. -
Maaş ne kadar her şey dahil?
-
@piyemonte O kısmı okudum ama net bir bilgi edinemedim ya da ben tam anlayamadım benim öğrenmek istediğim, işe başlama tarihi ne zaman hazirandan önce mi yoksa sonra mı ? Eğer hazirandan önceyse benim için sorun oluşturur mu ? (Çünkü haziran ortası gibi mezun olacağım)
-
@kyakomr İşe başlama tarihi belirsiz ama şahsi tahminine göre hazirandan önce başlatmazlar
-
@kyakomr
üni son sınıf öğrencisisiniz belki de kaç kere bu tarz sınavlara gireceksiniz bu tarz olaylarla karşılaşacaksınız, kurumu arayıp bilgi almayı alışkanlık haline getirmeniz yararınıza olacaktır, size bir büyük tavsiyesi -
Telegram grubu var mı ya da servis görevlisi sınavı için ayrı başlık var mı
-
Geçen seneki test sınav sonucu sonrası süreç nasıl işledi bilgi verebilecek bir arkadaş var mı ?
Teşekkürler -
@jumong-0 özel mesaj gönderdim.
-
@tnr17 banada yazabilir misiniz
-
Haftaya açıklanır mı sizce
Nasıl geçti mülakatlar -
@davyjones sonraki hafta belki.