2022 TCMB UZMAN YARDIMCISI İLANI
-
Merkez Bankası Uzman Yardımcısı ilanı hayırlı olsun.
-
Maaş net 25 bin var mı
-
Daha önce sınava giren var mı? Genel yetenekte ne tip sorular soruyorlar?
-
Çıkmış sorular veya kaç soru çıktıgına dair bilgisi olan var mı?
-
Resmen Maliye mezunları sınava giremesin diye yapılmış Yalnız bu sınav ilanları can sıkmaya başladı. 2 ayda kim bu sınava hazırlansın. KPSS çalışan insanlar dahi test usülüne alışıyor ve çalışıyor. Şöyle Kaymakamlık, Sayıştay gibi senelik tarihler belli olsa çok iyi olur. Birçok kişi zaman kısıtından ötürü başvurmayacak ya da sınavı geçme potansiyeli olsa dahi geçemeyecek.
-
İstatistik grubundan sınava girmeyi düşünen var mı acaba ?
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır, sonuçta bilgisayar ortamında girildi bu haftayı geçmez değil mi?
-
@aristo93 açıklanmış sonuclar.
-
@golden-ratio acaba kaçla kapattı .Sınavda süre sıkıntıydı baya bence.yığılma vardır gibi geliyor
-
@golden-ratio teşekkür ederim.
-
@aristo93 2020 deki sınavın ekonomi ve finans sorularını hatırlayan varsa paylaşabilir mi?
-
Tabii Allah bir tanesini nasip etse zaten ömür boyu mutlu şekilde çalışılır ama sohbet olsun diye soruyorum. Sizce Sayıştay Denetçiliği mi yoksa Merkez Bankası Uzmanlığı/Avukatlığı mı daha cazip?
-
@golden-ratio buraya en son 2 sene öncesine kadar girdigimde forumda görüşler paylaşılır,fikirler tartışılır,sorular analiz edilirdi.Kimseler kalmamış sanırım artık burada.
-
Merhaba, 2.guptan girecek arkadaşlar var mı? Muhasebeyi hallettim gibi, İktisat ve finanstan nereden hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz acaba?
-
@adayyy meslek sınavına girdiniz mi
-
Geçmiş yıllara ait Finans sorularını elinde bulunan var mı? Ya da konu ismi söyleseniz de yeter.
-
@disintegrators ben hukuktan girdim hocam
-
@falcon9 nasıl geçti hocam sınavınız? Kaç sayfa yazdınız?
-
@adayyy açıklanmış
-
Arkadaşlar seneye TCMB sınavına gireceğim acaba bu sene çıkan alan sorularından hiç bilgisi olan var mı? Paylaşabilir mi? Teşekkürler.