17 Aralık Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kadir_karasu Aman kardeşim sen temennide bulunmasenin 13 martta açıklanacak diyisinden bugün tam 16 gun gecti
-
Kandil gecesi açıklanır mı ki. Hazır Bakan da Ankara iken..
-
Bence referandum sonrasına kaldı herkes kendini alıştırsa iyi olur
-
Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yönetmeliğini okudum da en geç 60 günde soruşturma tamamlanırmış. Sonuçlar açıklanalı aşağı yukarı 40 gün oldu dimi
-
@osaduman o süreler genelde aşılıyor hocam
-
@Liyakat güvenlik soruşturmaları bitmiş diye duydum ben
-
son alımda yazılı sonuçları açıklandıktan toplam 65 gün sonra mülakatlar açıklanmış.bu yıl mülakatlar erken yapıldı.yazılı açıklanalı 68 gün oldu galiba.bu alımın 40 kişi fazla olduğu gözönüne alınırsa ve mülakat sürelerini de karşılaştırdığımızda yarın da cuma günü açıklanması lazım.
-
@diriliş bitmişse pek bi şey kalmadı o zaman
-
Yine bizden olmayan bir ilan
-
Şayet güvenlik soruşturmaları bittiyse açıklanmamak için tek sebep referandumun olmasıdır. Bugün yarın olmazsa referandum sonrasını beklemek gerekecek o vakit.
-
@osaduman referandum sonuçları çok etkiledi bence yarın veya cuma olmazsa referandum sonrası maalesef
-
@diriliş güvenlik soruşturmalarının bittiğini nerden duydunuz
-
Bu arada MGK sona ermiş
-
Benim anlamadığım ilk pazartesi açıklanacak diyenler bunu nerden duydu madem bu kadar uzayacaktı da
-
Bugün açıklanır diye hissediyordum şimdi o umut da kalmadı
-
Açıklansın artık.Önümüzü görelim.Kazanamasakta geleceğimize yön verelim.
-
@Liyakat Ben bu olaya hiç bu açıdan yaklasmamistim 2015 alımında mülakatlar sınavlar açıklandıktan 54 gun sonra yapılmış bizde ise 39 gun sonra,2015te mülakatlar sınav açıklandıktan 65 gun sonra sonuçlanmış bizde ise bugün 68.gun yani anladığım kadarıyla gerçektende bu beklemenin nedeni aslında bizim mualakatlarin daha erken yapılması ve tamamıyla güvenlik soruşturması en azından bu benim içimi rahatlattı olay referandum fln diil
-
Arkadaşlar 2014deki süreci bilen var mi yani mülakatlar sınav açıklandıktan kaç gun sonra aciklanmis
-
@osaduman bugün duyduğum kadarıyla sonuçların açıklanmasının 16 nisan sonrasına ertelendiği.bundanda listelerin hazır olduğu sadece ilanının kaldığı çıkarılabilir.
-
@mete sağlık olsun aslında tercihleri çok etkilemez ama demek ki böyle düşünmüşler ne yapalım bu sene bizim şansımıza referanduma denk geldi