20. Dönem Pomem alımı
-
Arkadaşlar bu yıl erken pomem alımi olursa kpss sonrası alım olmayacak mı ? Benim üni bu sene bitiyor, geçen sene kpss girmedim alımlar kpss sonrası oluyor diye. Erken alımdan sonra alım olmaz ise bu haksızlık degil midir?
-
@karahanli1299 hocam fetö olaylarından sonra polis ihtiyacı bir hayli arttı. O nedenle, alımlarda belli bir tarih yerine ihtiyaç olup olmadığı gözetiliyor. Bu alım kpss öncesi bile olsa, 2017 sonlarına doğru bir alım daha gerçekleşir. O konuda endişe duymanıza gerek yok.
-
İlan resmi olarak verildi dostlar hayırlı uğurlu olsun inşallah
-
Bu yıl içerisinde komiser yardımcılığı için ilana çıkarlar mı dersiniz dostlar, geçen sene ağustos gibi 2000 kişi alınmıştı,bu sene içerisinde bu rakama yakın bir alım olur mu dersiniz
? -
@sofuoglu büyük ihtimalle olur hocam, eksik çok, ihtiyaç çok fazla, bir çoğu meslekten ihraç edildi veya açıkta bu nedenle bu sene de alım olacaktır.
-
@Antimülakat sağolasın hocam güzel düşüncelerin için ben de öyle umuyorum;fakat yakın zaman da kurum içi personele yönelik 1000 tane komiser yardımcılığı ilanı gelince bir çelişkiye düşmüştüm bakalım bekleyip göreceğiz artık.