TEKİRDAĞ GUY BAŞLIĞI NEDEN HALA AÇILMADI ?
-
arkadaşlar tekirdağ yazacak olanlar sanırım bu ilin gündeme gelmesini istemiyorlar ama birlikten kuvvet doğar, biz de bu başlığın altında toplanalım. bu il ve çevresinde (edirne,kırklareli,çanakkale) yaşayanlar burayı mı yazacaklar?
-
Bende sabah bu soruyu kendi kendime sormuştum sonunda açılmış
-
Başlık açılmıştı siz görememişiniz
-
@selda ben de az önce gördüm ancak 'diğer' kategorisinde açılmış, biz doğru yerde konuşalım, tartışalım
-
Bi ön fikrimiz olsa ona gere eleriz yada dewam ederiz
-
tekirdağ 70lik alımda 70*5=350 kişi 78 ile kapatmış, kurum sınavı da 81
-
@selda bence gündüz dersimize bakalım, akşamları burada toplanalım. ateş yakar, gitar çalıp şarkı söyleriz.
-
@HaniYaKi bence de rakiplerimiz ellerinde imecesiz dolaşmıyolardır
-
Ben de tekirdağ konya arasında gidip geliyorum. Ama konya fazla riskli geliyo bana
-
@ff sizin puan nedir hocam
-
@ff tekirdağın merkezinin 7 kişi alması da puanların düşmesine sebep olabilir ama tahmin etmek zor.konya merkez 35 kişi, tekirdağın 7.
-
@HaniYaKi ben şöyle bakıyorum olaya; ankara çevresinde bi tek konya var. Ankara gecen seferki gibi 400 alsa yine cekinmezdim. Ama tekirdagin cevresinde istanbul kocaeli bursa sakarya var.
-
@HaniYaKi zaten öğrendiğime göre en güzel yeri merkezmiş. Orayada 7 kişi. İlçeleri kasaba tarzıymış.
-
@selda çorlu da fena değil. istanbul'un beylikdüzü taraflarında oturanlar için de bir seçenek.
-
@Obra evet. ben de çorlu istiyorum; orada yaşıyorum. vergi dairesi de merkezinde çorlunun.ulaşım çok kolay.
-
@Obra beylikdüzüne otobüsle 2 saatten fazla sürer ulaşım, ancak özel taksiniz varsa yarım saat- 40 dk civarı. nedeni de otobüsün esenlere kadar gidip servisle sizi geri çapraza götürmesi
-
@ff çok mantıklı geldi. tekirdağda yaşayıp yüksek puan alanlar hariç çoğu kişi risk alıp bu ili seçmeyebilir gibi geliyor.ayrıca istanbulun 850 kişi alması da çeldirici bir seçenek.
-
@HaniYaKi evet bence de tekirdağ istanbul'dan daha düşük kapatabilir. Güzel bir seçenek. Özellikle 80 altı için.
-
Yazacaklardan biri de benim canakkaleli olarak
-
@Hannibal evet çanakkaleye yakın.özellikle de köprü yapılınca daha avantajlı olacaktır. başarılar.